No więc dzisiaj z Andrzejkiem(Ziolo56) bylismy w Radomiu u niejakiego pana gelo i wrócilismy z taką oto 320i
odrazu mówie ze fotki robione na szybkosci . . . jak bedzie czas i andrzejek doprowadzi e30 do takiego stanu jak bedzie go zadowalał to zrobimy jakas porządna sesje . . .
CO do planów stanu itd. andrzejek zaraz powinien napisac . . .
Pozdrawiam
_________________ "Diabeł tkwi w szczegółach"
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-04-18, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
O wilku mowa W imieniu andrzej (bo jest jeszcze w szoku ) co do palnów i modernizacji :
-Fotel pasarzera do naprawy lub wyminy raczej to drugie (Tylko jedna pozycja oparacia, półleżąca)
-Usunięcie lekkiego wgniecenia przy listwie na prawych drzwiach oraz drobnycg zarysowac tudzież odprysków
-Prawdo podonie pójdzie w dół jakies -60/-40 (no chyba ze namówie andrzeja na cos nizzsego)
-felgi w polerke ale to bardziej w przyszłość wybiegające plany tak jak zawiecha
-Kosmetyka pod maska
jak o czyms zapomniałem to dopisze . . .
witam witam..
dzieki kordi za pamiec jako jedyny chyba:Pjoke
nareszcie mam upragnione od kilku lat e30 z 6 cioma cylindrami pod maska.ciesze sie niezmiernie z zakupu a wszystko dzieki mister GELO-jeszcze raz wielkie dzieki:)-
becia w super stanie wlasnie przed chwilka wrocilem z wieczornej przejazdzki , nie moglem patrzec jak stoi taka samotna(jak Sid leniwiec:P),wiec ja zabralem na spacer:)
w zamian za to ladnie mruczal jak rasowy kociak..
autko naprwde w super stanie GELO daje sobie reke uciac wiec napewno bedzie dlugo sluzyc..
plany juz znacie ale to dopiero za kilka chwil jak sie otrzasne:)i dopelnie formalnosci i odstoje w kolejkach w Naszych "cudownych"UM..
pozdrawiam i WITAJCIE PONOWNIE:)
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ