Spoko, spoko KESKIN 9x16 (215/40) robia swoje, gleba, kolor, widac swiezy lakier, M-Technic I tak to jest to ale lampy tylne przegięcie ja bym zmieniłna ciemną IN PRO... aha i ramki wokół okien na czarno bo nie ma to z niczym kontrastu jeżeli sie auto robi w takim stylu własnie!!!
Ale i tak GIT Ringi jak najbardziej OKI...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Felgi świetne cała bumka jest bardzo zajefajne tylko pare drobiazgów mi ise rzuciło a mianowicie spasujcei dobrze te listewki przy przednim zderzaku no i te tylne lamy out!!!
Felgi mnie rzuciły na kolana jakie koszta, ringi też gitens oraz lakier
felgi rewelacja, okaz jakich mało,
czy dobrze widzę czy z przodu na długich lampach masz również soczewki
masz wywalone długie i wstawione drogowe jeszcze jedna parę czy to jakiś zestaw lampek zakupionych
Dokładnie tak zamiast długich mam drugie soczewki, robił mi to Xeon. Lepiej to wygląd i długie są podpięte pod właśnie tą soczewkę. Nawet u niemców nie widzieliśmy czegoś podobne więc stwierdziliśmy że warto spróbować. Ale zabawy było co niemiara, kilka dobrych godzin pracy. Xeon ma zdjęcia z całego procederu.
A co do felg to kumpel przywózł je z niemiec dokładnie to 9X16" tylko jest ET15 i 30. Aktualnie muszę je odnowić troszkę bo widać na nich ślady użytkowania.
I to co pisał Piotrek, naprawdę te lampy wyglądają lepiej w realu.
z tylu mi sie podoba bardzo, lampki bomba...
felasie spoczko, z przodu mi cos nie gra, tak jakby ta brewka byla za cienka, ale tak czy inaczej wyglada bomba
ognista czerwien testarossa
Te poszerzenia chyba są zintegrowane z progami.....
Misie podoba i to bardzo....!!!
A lampy też fajne śa...przynajmniej nie te niedotulona lexusy...
Fele,gleba i lampeczki poprostu miodzio.....
Napisz coś o niej....wyposarzenie itd....
I dorzuć fotki środka i silnika....
A co jeszcze planujesz w niej zmieniać....?
Pozdr...!!
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-09, 23:40
OJ Piotrus Piotrus ale jestes nie dobry
z tego co mi wiadomo to IX nie wystepowaly w wersji coupe ale moge sie mylic bo skoro 5 wychodzila w coupe i w cabrio to nie wiadomo czego sie mozna spodziewc .
Na temat autka to bedzie sie wypowidac Tasior nie chce sie mu wcinac w temat
POZDR
z tego co mi wiadomo to IX nie wystepowaly w wersji coupe ale moge sie mylic bo skoro 5 wychodzila w coupe i w cabrio to nie wiadomo czego sie mozna spodziewc .
Na temat autka to bedzie sie wypowidac Tasior nie chce sie mu wcinac w temat
POZDR
Mariusz nie bądz taki skromny i powiedz kto tak ją slicznie wymalował
Tasior,powiedz co to za dokładka na tył pod zderzak i gdzie można dostac te nakładki na nadkola (poszerzające)????
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-10, 08:07
Ja nie moge tu za duzo pisac bo to Rafala temat niech on sie wypowiada co i jak z autkiem robil a co do dokladki i poszerzen to jest wszystko MTechnik 1 POZDR