Wysłany: 2009-12-03, 10:35 BBS RC 17" 8cali et20 na oponach np. 215 wejdą do e36 ?
Witam.
Mam pytanko i będe wdzięczny jak się dowiem cos konkretnego. Jak w tytule czy BBS RC 17stki et 20 8" szer. (felunek z e39) czy wejdą do e36 bez ingerowania w auto ? Myslę żeby dać oponki szerokości 215? może 205 ?Ma ktoś doświadczenia z kołami takich parametrów ? Nie będzie obcierać?
bedzie idealnie pasować sam mam takie bbs i opone 205/40 ale koniecznie obniż przód auta bo bedzie fatalnie wyglądać na tak niskiej oponie !
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Wysłany: 2009-12-06, 22:56
rowniez skladam taki felunek do siebie [E30 touring] i mam zamiar zakladac 205/40 R17. gregor, telefonowalem nawet do Ciebie kiedys jak wystawiles auto na allegro z zapytaniem jakim sposobem zalozyles felunek na 4 śrubach Ja zdecydowalem sie na zaspawanie 2 otworow po tym jak zobaczylem zdjecie jak wyglada to u Ciebie... odwazny jestes hehe. pozdro
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821
rowniez skladam taki felunek do siebie [E30 touring] i mam zamiar zakladac 205/40 R17. gregor, telefonowalem nawet do Ciebie kiedys jak wystawiles auto na allegro z zapytaniem jakim sposobem zalozyles felunek na 4 śrubach Ja zdecydowalem sie na zaspawanie 2 otworow po tym jak zobaczylem zdjecie jak wyglada to u Ciebie... odwazny jestes hehe. pozdro
a pamietam pamieta, wisiałem wtedy na 140 metrze komina , no odpukac narazie nic sie nie dzieje z kolami nawet przy agresywniejszej jezdzie nie wspominajac juz o jezdzie bokiem czy kreceniu sie w kolko
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Wysłany: 2009-12-08, 15:57
znów na to patrze i nadal twierdze, że krejzol jesteś
ja zaspawam dwie dziury
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821
e tam mowia ze jak zaspawasz dziury to alum sie deformuje i traci swoje wlasnosci. Ten koles co mi to robil powiedzial ze nie podejmie sie zaspawania bo to wieksze ryzykko niz sam nawiert, dodam jeszcze ze sam mial te wlasnie felgi w e30 mial wypadek jedna felga tak przywalil ze pekla na ramieniach a nie na srubach! A felgi kupilem od niego juz przerobione za 350zl plus ja znalazlem jedna sztuke za 200, plus 100 nawiercenie tej felgi plus 150 za dekle z aso sztuk 2
[ Dodano: 2009-12-16, 15:36 ]
moze to kogos z forum