Mam taki pomysł, żeby pozdrawiać innych (najczęściej nieznanych) kierowców BMW. Spotykam czasem na swojej drodze całkiem fajne Beemki i niestety zupełnie ich nie znam. Czasem ktoś spotyka BMW z mojego regionu w zupełnie innej części Polski. Wtedy chciałbym takiego kierowcę pozdrowić i być może poznać, jeśli to jakiś znajomy z forum albo znajomy znajomego itp
A więc ostatnimi czasy mój kuzyn spotyka we Wrocławiu bodajże granatowe BMW E30 w sedanie na tablicach z Bełchatowa EBE 69LV. Z chęcią bym się dowiedział czy to może kolega z naszego forum, a może ktoś go zna. Więc pozdrawiam kolegę
southOFheaven, zawsze można ostatnie dwie cyferki/literki zastąpić gwiazdkami (*). Właściciel auta albo jego znajomy powinien się jordnąć, że to o jego BMW chodzi
casus maximus, czasem się jednak zdarzy zauważyć BMW na parkingu albo co, ewentualnie znajomy zauważy i poinformuje (tak było w moim przypadku) Więc myślę, że może na forum to zostać. Może komuś się to przyda
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-04-14, 17:48
wg mnie całkiem fajny pomysł...
Ostatnio byłem we wrocku i sie zastanawialem czy przypadkiem kilka betek nie było z naszego forum...
Jakby ktoś kojarzył w tamtych okolicach wiśniową e34 na alu z tyłu i stalówkach z przodu( sie polerują a szkoda mi na tyle nówek zimówek.... ) kręcacą sie po wrocku w srode to byłem ja...
Oczywiście blachy TBU...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Mnie właśnie w wielki piątek pozdrowił niski czarny kombiak z bardziej nieznanymi w tym regjonie numerami, całkiem to było przyjemne, pierwszy raz mi sie to zdarzyło, całkiem spoko.
fajny pomysł z tym pozdrawianiem jestem za!
przy okazji pozdrawiam gościa z ciemnej E38 który mijał mnie w świeta
(wielka sobota) na Prymasa 1000 lecia
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-04-15, 01:20
to ten...czasem jeżdze niebieską skoda 120 (właściwie granatowy metalik... )to jakbym machał albo trąbił czy cóś to sie nie dziwić....
Na tarnowie już kilka naście razy widziałem ludzi z forum...
nie tak dawno np.starego Mcinka.. kiedyś....kurde....zapomniałem nick czerwona e30 touring...zgledbiona...no ogólnie ciągle ktoś....
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Panowie ja tam na drogach zawsze jestem uprzejmy dla innych uzytkowników bieem w korku zawsze przepuszczam itp a co do pozdrowień to zajebista sprawa w CK sporo aut znam ze spotów wiec jak sie je mija zawsze sie mrygnie czy pozd albo na czerwonym zagada =D hehe ale to bardzo fajny pomysł =D nawet na drodze jak by sie jechało to żeby sie pozdrowic =D =D
ps. Czy ktoś od nas był w ten weekend w Kielcach lub przejeżdrzał bo widziałem 2 bardzo fajne cabrio w wąskiej lampie =D
A ja dzisiaj na wrocławskich Bielanach przy Auchanie widziałem E30 Touringa czarnego, przyciemniane szyby i tylne lampy DW 8863*. To może któryś z naszych forumowiczów?
dzis pozdrowilem dlugimi najpierw fajna grafitowa e30 spojrzal na mnie sie jak na debila , zaraz potem mrugnalem bialej malowanej e34 ( troche chamsko bo zaslepki tez pomalowali i ta kratke pomiedzy zaslepkami tez ) facet jak mnie mijal patrzyl sie jakby UFO zobaczyl.
Pozdrawiam granatową E36 na numerach SR xxxxx stojącą dzisiaj na parkingu podziemnym w Silesi z nakleją ze zlotu BMW Mania Glebe miała nieziemską ale jeszcze na stalowych zimówkach
_________________ Tizianrot 324d E30 ==> była
Teraz kierowca czerwonej iSki