Nie podobaja mi sie strasznie te biegi, obilo mi sie o uszy ze te quick shiftery starsznie po sprzegle jada i ze do tego trzeba miec Spiekowanie sprzeglo
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Czy Wy sobie żarty robicie?? To nie żadne quick shifter. Prędzej quick shitter. Ze skróconym drążkiem (zarówno oryg. BMW jak i B&M) gałka jest sporo wyżej. A w tym wypadku trzeba dłoń wsadzać w konsolę
Wiem, ale sa specjalne zestawy tego typu, krore zakladasz zamiast drazka ale w tym aucie to jest duzy paradoks, silnik ETA ( ) gdzie na 4 000 obrotow jest odcinka i takie ostrojstwo
no własnie pisałem o tych zestawach. Bierzesz drążek z Z3 lub Z3 //M albo kupujesz drążek firmy B&M. W żadnym z tych przypadków nie będzie takiej popeliny. Ktoś musiał sobie sam skrócić drążek i tyle 8)
ogladalem ja dzisiaj!!!!nie bojta nie sprzatne sprzed nosa ,poprostu stala w mojej okolicy..kolorek przepiekny w sam raz do ety w waskiej..paski poprawiane szkota(albo tak musi byc) i pas pod tylnym zderzakiem jakis taki pogiety..ale widzialem podczas jazdy i autko robi wrazenie.moim zdaniem warto..
moge oblukac i popytac dokladniej jak ktos chce
silnik ETA ( ) gdzie na 4 000 obrotow jest odcinka
4800 - roznica drobna ale istotna
Poza tym mysle ze Fil ma racje, na fotach auto musi byc z wyjeta skrzynia, tam nie ma przeciez tyle miejsca zeby osadzic drazek tak gleboko i zeby to dzialalo.
Ale co ona ma pod maska, to nie jest silnik do wyzywania sie, 122PS, to jest chyba jedyny silnik ktory ruszy bez gazu z miejsca i sie rozpedzi, prawie jak Diesel Szczerze to jak bym mial PIERWSZA beemke to chcial bym w ecie, ale zaczne od big fiata
Nie marudz, jesli dobrze widze na moim wypalonym monitorze to jest platanengrun, czyli calkiem fajny kolorek do klasyka w waskiej lampie. Nie wszystko musi byc czarnym germanem zeby bylo fajne Tylko te paski lipne.
Tasku mial wlasnie waska lampe w tym kolorze, klasyk w chromach, na zenderach 2 czesciowych i na zywo naprawde ladnie sie prezentowala, ci ktorzy widzieli moga chyba potwierdzic. Jesli ktos woli klasyka niz germana to dlaczego nie. Ale o gustach sie nie dyskutuje
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-05-06, 00:01
ale ja tu nie wyskakuje o gustach.
nie podoba mi sie taki groszkowy kolor i tak samo nie podoba mi sie ten wasz zielony kolor nickow niby wyzszych ranga - M O moderatorow
ps....i nie chodzi tez mi o diament schwartz bo
aktualnie mam kolor schwartz bez zadnego pedalskiego brokatu.
ale ja tu nie wyskakuje o gustach.
nie podoba mi sie taki groszkowy kolor i tak samo nie podoba mi sie ten wasz zielony kolor nickow niby wyzszych ranga - M O moderatorow
ps....i nie chodzi tez mi o diament schwartz bo
aktualnie mam kolor schwartz bez zadnego pedalskiego brokatu.
to jest chyba jedyny silnik ktory ruszy bez gazu z miejsca
swoją m20b20 ruszam bez gazu nawet pod górkę.
Na fotach wygląda na zadbane, tapicerka też,auto jest na 100% z wyjętą skrzynią, a gałka zmiany biegów wisi na samym mieszku.
Niektórzy to łykają wszystko jak świeże buły.
Kolor może nie jest idealny, ale w sam raz moim zdaniem pasuje do wąskiej lampy. No oczywiście nie tak idealnie jak kolor BIAŁY.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-05-06, 07:52
kolor nie jest zły(ale na aucie kogoś innego- bo ja mam inne ulubione ) ... była teraz na tej Majówce e30 w bardzo zbliżonym kolorze - swieżo pomalowana - i właśnie miała taki lekki brokat z jakiego nabija się Jacek, w pierwszej chwili było to niezauważalne... wrzuce potem foty w temacie o majówce...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...