Wysłany: 2007-05-21, 22:29 Super OES - 26 maja 2007 - Tor "Kielce"
Zapraszam wszystkich spragnionych rajdowych emocji na kolejną eliminację Super OESu, która odbędzie się w najbliższą sobotę, 26 maja na podkieleckim torze. Przewidziano, podobnie jak na poprzednich eliminacjach, 3 przejazdy pętli złożonej z dwóch prób. Pierwsza na małej pętli i torze kartingowym, druga z wykorzystaniem odcinka leśnego. Standardowo już rywalizacja będzie przebiegała w pięciu klasach i dodatkowej klasie samochodów z napędem RWD. Rozpoczynamy zabawę ok. godz. 10 zbiorowym zapoznaniem z trasą. Szczegóły dotyczące zapisów oraz regulamin na stronie A.Kieleckiego
Extra próby, Bardzo ciekawe, Fajna organizacja, Było EXTRA ! Szkoda tylko że pogoda w kratke a po deszczu ten tor jest super śliski + oponki Falken ZEX 512 = jazda 100% bokiem, chyba trzeba kupić sliki
zawody loteryjne, kto miał szczęscie to jechał bez deszczu lub powtarzał na suchym
tak czy siak Marcin jest w tym sezonie najsolidniejszy i klasa RWD jest jego
na następną eliminacje powinien mnie w koncu ten pech ominąć - auto szczęsliwie odebrałem od blacharza o 18 w piatek i w sobotę jechało sie inaczej ;ale gładkie slicki i ulewny deszcz na mojej próbie nawet sędzia zwracał mi uwagę abym uważał nie pozwoliły nawiązac walki z autami lepiej przyszykowanymi
Na koniec napiszę że przypilnuję tego śmiecia który wkręcił mi uszkodzone śruby i koło latało że na leśnym odcinku niewiele brakowało