przegladalem tak temat lachony z majowki i pomyslalem sobie że i my mozemy sie pochwalic swoimi Paniami życia. ( ten post bedzie przeciwienstwem postu "lachony...") Mile widziane komentarze ( tylko bez wysmiewania i obrazy) !
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2007-05-17, 23:14
Eee szkoda ze temat nie powstał jakies 2 tygodnie temu, to bym sie pochwalił,a tak to...rzuciła mnie jedza jedna ,a można by było sie pochwalic,bo urodą nie grzeszyła..
Piotrek E-30, nie łam się - wiem że to ciężko i że pewnie teksty typu "tego kwiatu jest pół światu" Cię wqrwiają ale takie jest życie.... widocznie nie byłą Ciebie warta
posłuchaj kubusiu
tak się składa że ja tu jestem po to właśnie żeby forum działało
i drażni mnie to bardzo jak takie pajace jak ty znając się jak świnia na gwiazdach madralują że hoho
tak się skłąda że to co ty wkleiłeś /widze że już usunołeś/ to fota w pełnej rozdziałce a specjalne narzędzie skaluje je do mniejszego rozmiaru i wyświetla na forum jako mniejsze (żeby pozostali uzytkownicy nie musieli machać suwakami - bo jakubowi niechce sie fotki przeskalować)
co oznacza że ładowana jest PEŁNA fota a nie miniaturka co obciąża połaczenie.
widze że masz neostrade i to pewnie 1024'ke ale pasowałoby też liczyć się z innymi użytkownikami forum - nieprawdaż??
niemożesz wstawić fotki tak jak Ostry powyżej?? Jest fotka, widać co kryje, jest rozmiar i każdy widzi w co się pakuje klikając
Jeśli rozumiesz o czym piszę to proszę, zacznij się do tego stosować
Jeśli nie rozumiesz - nie musisz odpisywać.
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
w takim razie i ja wkleje fotkę, jako że będę w Rzemieniu, a większość nie wie jeszcze jak ja i moja druga połówka wyglądamy...
pozdo
ps. jest jeszcze czwarty członek rodziny, który w Rzemieniu będzie maiał już 2 miesiące
Yaki ty jak zwykle muszisz dodac cos od siebie???albo masz cos do pokazania albo cichoooooooooooooo
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.