Najpierw pokazywał mi to ChriS na Majówce, a ostatnio wpadło mi BMW Scene, może ktoś w trakcie wakacji będzie w pobliżu jednego z torów i obejrzy takie zawody ...
kalendarz:
fajnie jakby ktoś spróbował co nieco przetłumaczyć z tego artykułu, zeby mniej więcej wiedzieć o co chodzi:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tak na szybko rzucając okiem na artykuł to uczestnicy "Histo-Cup Austria" stworzyli nową serię wyścigów dla pasjonatów BMW 325 lub E30 - "BMW 325 Challenge". Są dwie klasy: 1 klasa z silnikami wzmocnionymi do 230 km i 2 klasa z seryjnymi silnikami.
Nie mam za bardzo czasu teraz całego tłumaczyć bo muszę parę projektów zrobić. Jak znajdę chwile to przetłumaczę.
Klasy o których wspomniał Adi polegająna tym że seria to 2,5 a rasowane są 2,7 ...
Szkoda że ew polsce niema czegość takiego.
Na stronie niema wszystkich filmików.
Znam tą stronkę już z dobre pół roku jak tylko mi net zaczne i lepiej hulać to zamieszczę jeden lub dwa dodatkowe filmiki ktorych juz niema na stronie.
PZDR!
[ Dodano: 2007-06-17, 01:07 ] Domyslam sięże to Wam sięspodoba ... zwłaszcza PDF ...