Wysany: 2007-04-30, 21:36 Jak wyglada procedura sciagnia aut z USA
Oprócz tego ze trzeba miec swój kontener oraz opisnie rzeczoznawcy.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-05-01, 18:40
Kirek jak chcesz to moge się dowiedzieć szczegółów precedury w USA, bo to jest w sumie najważniejsze (tu za wszystko się płaci itp-w Polsce tylko odbierasz auto).
Gdzieś nawet w gazecie ostatnio o tym czytałem-poszukam tego artykułu jak jeszcze gdzieś w śmietnik nie poszedł.
I jak ktos cos ma??Bo wiem ze auto musi byc zaakcetowane przez rzeczoznawce polskiego - auto jak widomo rocznik jakis 67-69 czyli na zabytek.
[ Dodano: 2007-06-09, 10:53 ]
alexil napisa/a:
Kirek jak chcesz to moge się dowiedzieć szczegółów precedury w USA, bo to jest w sumie najważniejsze (tu za wszystko się płaci itp-w Polsce tylko odbierasz auto).
Gdzieś nawet w gazecie ostatnio o tym czytałem-poszukam tego artykułu jak jeszcze gdzieś w śmietnik nie poszedł.