_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
EE halogeny clear lipa do ciemnego samochodu kierunki biała całkiem odbijają od lamp 3 razy lepsze były by dymione.
Zderzak też lipa,że laminat szkoda,że tu oszczędziłeś trzeba było chociaż pomalować imitacje listew struktórą do listew,żeby przypominał orginał w kolorze nie wygląda dobrze tym bardziej,że boczne listwy masz czarne.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2007-07-01, 22:44, w caoci zmieniany 1 raz
EE halogeny clear lipa do ciemnego samochodu kierunki biała całkiem odbijają od lamp 3 razy lepsze były by dymione.
Zderzak też lipa,że laminat szkoda,że tu oszczędziłeś trzeba było chociaż pomalować imitacje listew struktórą do listew,żeby przypominał orginał w kolorze nie wygląda dobrze tym bardziej,że boczne listwy masz czarne.
sie malolat czepiasz wolalbyc tamten tesco tjuning czy ten laminat mtechnic ?
Macie racje teraz jest dużo lepiej mi sie osobiście podoba fajnie wyszło
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Co do zderzaka to spoko może byc laminat sam mam taki (pamiątka po poprzednim właścicielu) i jakoś to jest ale jak bym połamał ten to bym kupił ori... tylko listwy mogłeś pomalowa na czarny mat tym bardziej że boczne masz czarne... Ja tak mam i myśle że wygląda to lepiej
Shot with C120,D380 at 2007-07-02