W imieniu swoim i mojej narzeczonej mam zaszczyt zaprosić wszystkich sympatyków marki BMW na nasz ślub.
Odbędzie się on 30 czerwca tego roku o godzinie 19:00 w Bazylice Mniejszej pw św Kazimierza w Radomiu.
pozdrawiam
dla GPS-owców współrzędne Bazyliki:
N 51.24.14.02
E 21.07.26.62
_________________ nie wszyscy posiadacze BMW palą gumy i ścigają się ze wszystkimi i wszędzie, chcesz ich spotkać?
zapraszam na www.bmwauto.pl
NOO bukiecik jak sie patrzy Gratuluje i wszystkiego naj na nowej drodze życia pozdrawiam
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-22, 03:17
i właśnie wpadłem na dobry pomysł bo kumplowi na ślub kupujemy e21 i teraz do głowy mi jeszcze przyszły kwiatuszki żeby na maskę rekiniastemu połozyć, albo na machę do siódemki którą będzie jechał
wesele będzie jak się patrzy fotki wkleję zaraz po (14 lipca)
a Tobie Marcin i Twojej Madzi życzę wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, niech Wam się przytrafiają same wspaniałe chwile, bądźcie dla siebie wsparciem w każdej sytuacji, niech Was otaczają sami przyjaciele a w garażu same niebiesko białe szachownice
wszystkiego co najlepsze,
przekaż również ukłony Madzi
brain69
Ostatnio zmieniony przez brain69 - usunięty 2007-06-22, 03:21, w caoci zmieniany 1 raz
To tak szybciutko,Żyjcie szczęśliwie i radośnie,dożyjcie długich lat! Niech Wam życie będzie wiosną i rajem caly świat! Nie zaznajcie nigdy smutnej doli cieżkich życia dróg.Niech Wam stolat żyć pozwoli w zdrowiu, szczęściu-Bóg.Dziekujemy za zaproszenie,BEEMA w tym czasie będzie się malować pozdro