_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
ładna ładna kolejna waka lampa na forum w dodatku nieźle sie prezentujaca
jak dla mnie zrób cos z wydechem bo nie wiem dlaczego ale wlasnie w waskiej taki wydech kojarzy mi sie z fiatem125p
Bardzo fajny kolor ma Twoje auto, moglbys napisac jaki? Pozatym tak jak napisali przedmowcy wydech do bani i zakup jakies lepszy ster polecam m-technik 1 pasuje do waskiej Co w planach, jakies zmiany?
p.s. sorry za brak polskich literek
kolor to bahamabeige - metallic planów jak narazie takich niemam.....m technik myśle ze w przyszył roku bo tera z kasą słabo a potem moze jakiś swap ?! pożyjemy zobaczymy! jak narazie pieszczę swoją bunie jak sie da
Racja masz bardzo ladny ten kolor i fajnie zadbana jest ta bawareczka trzymaj tak dalej
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
kill me - a jak blacha? Miała jakiegos dzwonka? Jest na niej szpachelka? Jak kieszenie w bagażniku, progi itp? Bo na zdjęciach wygląda naprawdę ładnie.
niemiał dzwonka, jedynie poprzedniemu własicielowi w tylni lewy bok ktoś lekko dojechał (i tam go troche bierze, no i z drugiej strony na tylnim progu) a tak blacha jak na te lata w bardzo dobrym stanie, tylne kieszenie w bagażniku zero rdzy, od dołu troszke rdzy ale juz zrobione i zakonserwowane, wsadziłem nadkola na tył bo tam lub e30 rdza brać (nadkola z poldka ) Ok czerwca dochodzi M technic I + poprawki lakiernicze i kubełki do środka.....ostatnio zrobione zdj jeszcze na zimówkach :
dawno mnie tu nie było, wrzuce jakieś nowe foto mojej bawarki miał być mtech do wakacji niestety brakło funduszy by pomalować i założyć+ poprawki lakierniczne autka (ale wszystko juz jest skompletowane )
no i trzeba odświeżyć temat a ,że po zlocie BTS mam fajnie autko wypucowane to zrobiłem sobie sesje zdjęciową włożyłem dużo wysiłku żeby auto wyglądało naprawde ładnie........myślę ze jak na swoje lata lakier jak i reszta ładnie się trzyma
ps.jesli chodzi o lakier to już chyba bardziej wyciągnąć go nie można .....dotrzymuje kroku nowym autom jesli chodzi o połysk itp