fajna i chyba kojaze to auto - bylo chyba juz kiedys u nas na forum pokazywane - jesli to is (nie widzialem wszystkich fotek wiec moze jest gdzies fota silnika) - wydaje sie byc IDEALNE mi sie bardzo podoba
fajna i chyba kojaze to auto - bylo chyba juz kiedys u nas na forum pokazywane - jesli to is (nie widzialem wszystkich fotek wiec moze jest gdzies fota silnika) - wydaje sie byc IDEALNE mi sie bardzo podoba
Tak, dobrze kojarzysz pokazywal ja REMUS od ktorego kupilem pare miesiecy temu ,
byla wtedy troche obnizona..
jest piękna , widac ze super stan ale jedna rzecz jest lipa: to auto jest tak wysoko jak jakis Man albo Scania jedz na garaz , włącz boscha i utnij z 3 zwoje
jest piękna , widac ze super stan ale jedna rzecz jest lipa: to auto jest tak wysoko jak jakis Man albo Scania jedz na garaz , włącz boscha i utnij z 3 zwoje
Byla obnizaona i pojezdzilem miesiac i mialem dosc naszych pieknych podziurawionych Krakowskich ulic
A tu zdjecia jak wygladala obnizona - zajebiscie sie jezdzi i fajnie wyglada ale nie na nasze drogi
Byla obnizaona i pojezdzilem miesiac i mialem dosc naszych pieknych podziurawionych Krakowskich ulic
A tu zdjecia jak wygladala obnizona - zajebiscie sie jezdzi i fajnie wyglada ale nie na nasze drogi
Tutaj juz wygląda troszkę lepiej powiedzmy jak zuk
A z tymi naszymi krakowskimi drogami to juz tak nie tragizuj , nie jest tak najgorzej
chcesz zobaczyc tragedię to zapraszam do Wrocławia
Mam nadzieję ze wpadniesz kiedys pod M1 i zobaczę na zywo to cudo
bardzo ładnie utrzymany ISik lepiej wyglądał obniżony ale teraz też jest nieźle, a co do krakowskich ulic to nie jest tak źle, zawias -40 pozwala na bezstresową jazde 8)
Rozwaliłem raz miske w nowej hucie i mi wystarczy, w M42 strasznie jest nisko miska (ja mialem przy tym obnizeniu 10cm przeswitu miedzy miska a podlozem)
A na spot pod M1 moze wpadne, ale to zadne cudo zwyczajny is
Nie rozumiem dlaczego wszyscy zawsze winią zawias za urwane miski , przeciez to nie zawias kieruje autem tylko kierowca więc to tylko Twoja wina niskim autem trzeba umiec jezdzic
masz racje Piotrek - do niskiego auta trzeba sie przyzwyczaić, ja też urwałem miske - oczywiście z mojej winy najlepiej zrobić blache pod miske i po kłopocie
Nie rozumiem dlaczego wszyscy zawsze winią zawias za urwane miski , przeciez to nie zawias kieruje autem tylko kierowca więc to tylko Twoja wina niskim autem trzeba umiec jezdzic
Zgadzam sie z Toba ze obnizonym autem trzeba umiec jezdzic, ale jak bedziesz kiedys jechal w nocy i wpadniesz w jakas dziurke na trasie to Ci umiejetnosci nie pomoga