Modyfikacje:
-felgi Keskin KT1 przód 8,5Jx17", tył 10Jx17"
-Opony przód 205/40/17, tył 225/45/17
-poszerzone tylne błotniki o 2,5cm na strone
-gleba (na wiosne będzie gwint)
-Lampy soczewkowe ori + xenon 6000k
-Lampy tył ori M3
-BRA na masce
-przedni zderzak poliftowy
-listwy boczne ori M3
-roleta tylnej szyby
-kierownica M///
-kubełek Wiechers
-szelki Schorth
-wydech przelot, końcowy seria bo nie przepadam za buczeniem
-stożek (daje tylko dźwięk)
Fotki:
To narazie na tyle
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Tuner 2009-10-03, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
179KM/6130 obr/min
222Nm/3900 obr/min
Wyszło jak wyszło,przy zamkniętej masce bez nawiewu wentylatora, stożek łapał tylko ciepłe powietrze od silnika, troche z tym lipa, ale i tak myślałem że będzie gorzej
lesiek spoko ja też mu zawsze mówię że Rondlle będą zacnie wyglądać u niego, ale to jest jego indywidualna sprawa, wg mnie te keskiny to kupa i nie ukrywam tego.
No mega fajny kebab tylk m-pakiet z przodu + dokładka i bedzie zajebioza. Tylko nie wiem co to jest te BRA i w jaiim celu to tam jest no i mnie ogulnie sie to nie podoba ale sa ruzne gusty pozdrawiam
BRA - taka skórka na maskę, za zadanie miała chronić lakier przed kamieniami owadami itd - fajnie to wygląda na e36 może dlatego, że taki niespotykany gadżet ......
_________________ e-30/ e36 - swapy silników, zawieszeń (na podzespołach e30 jak i e36 tył i przód) - sztywniejsze stabilizatory, układy dolotowe i wydechowe, modyfikacje mechaniczne silników: 793 993 316 gg. 570 72 87 - ceny ustalane indywidualnie