hmm za wiele nie pokazałeś to za dużo o niej napisać nie można
seryjna 320, doprowadzić do super stanu jakieś felgi ciekawe i nie krzywdzić szpojlerami tyle na początek
piekne bmw 2.0 6 garowe 1989rok niby 130 koni nic nie było przerabiane kołpaki jeszcze chyba są oryginalne sprzet audio tez taki jak był od nowosci. a wyposazenie ona jest w wersji mpakiet jak na ten rok to nie jest skromna...abs. centralny zamek, el szyby,el. lusterka, el. szyberdach, wspomaganie, komputer jakis tam jakies bayery antywłamaniowe dodatkowy okrągły kluczyk mam:) blokada mostu...to narazie wszystko co wiem acha sportowe fotele recaro ona ma przejechane 230 tys. mieli ja kolesie w wieku 64, 45, i 55 tak miałem na brifie.
powiem wam pewna tajemnicę Passer88 dla ciebie i dla brata
tu nie chodzi o to by MIEĆ
bo jak widzisz teraz to nie problem
tu chodzi o słowo UTRZYMAĆ
a z tym większość polaków ma problemy
(w tym miejscu wypadałoby podziękować p. Kaczyńskim)
jak piszesz dałeś za toto 2000
nie jeździsz bo nie opłaciłes jeszcze (wnioskuje że po prostu nie masz hajsu a nie czasu tak)
i na 'Dzień dobry' pasuje jeszcze drugie 2000 wpompować prawda?
skąd??
a jeszcze waha/gaz
zaczniesz jeździć wyjdą pierwsze niedoskonałości (teraz jest wszystko wporzo - bo nie jeździsz )
i prosze nie zrozum mnie źle, w tym sensie że chce siedzieć w twojej kieszeni i liczyć ci talary
nie
po prostu
podchodze do tego w ten sposób że najdroższe w tym wszystkim jest utrzymanie auta
a im auto mniej kosztuje tym droższe jest jego utrzymanie IMHO
PZDR
i zyczę spełnienia słowa UTRZYMAĆ
PS.
Aha i podaj mi na PW albo tutaj nr VIN
to sprawdzimy co tam ona miała jak z fabryki wyjechała w 89r
bo nie wygląda na Mpakiet
PZDR
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
kupiłem ją od niejakiego jarka z ruzanek ok. gorzowa mowił ze jest mistrzem polski w paleniu gumy miał ładna 335 chyba. nie rejestruje jej jeszcze bo nie ma potrzeby pieniadze sa. ale nie ma narazie potrzeby zeby rejestrowac jest po przegladzie zostało tylko ubezpieczenie i blachy
i na 'Dzień dobry' pasuje jeszcze drugie 2000 wpompować
u mnie... dokładnie tyle poszło... a jeszcze z 500zł by się przydało... na stacji diagnostycznej powiedzielei mi że większość OK ale można wymienić niektóre elementy( zawieszenie), i wymieniłem... nie jeden sworzeń, tylko obydwa, jak dwa sworznie to i tuleja... a jak to, to i łącznik stabilizatora... jak jedna strona to i druga... jak się to zrobi, i jeszcze kocówki drążków, to na zbieżność... jak zbieżność to i wyważenie kół... i tak to mniej więcej wygląda... a źle nie było...
Na oko, to nie wygląda źle A skoro ma takie wyposażenie i dobrze pyka, a cena tylko 2 tys, to może ona jest dopiero przywleczona z niemcowni? Blach nie widzę a skoro dałeś 2 kawałki i to dopiero przywleczone, to by się zgadzało Wykrecił Ciebie troszkę
koles powiedział mi ze to wersja makiet ale nie wiem co wchodzi w jego skład nie siedze w tych bmw tyle co wy. znalazłem ja na allegro pojechałem i kupiłem jak ja kupiłem to stała w polsce 4 dni. marzyłem zawsze o takiej tyrałem 2 miesiące i uzbierałem:)
brawo , teraz mi zaimponowałes chłopie , mam nadzieję ze nie będzie się psuła i dostarczy Ci wiele wrazeń , tylko uwazaj i nie przesadzaj z szybką jazdą bo niestety parę dni temu odszedł jeden z naszych forumowych kolegów....
Ps. masz juz prawko wogóle?
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2006-09-06, 23:22, w całości zmieniany 1 raz