W okolicach Sierpnia zaczęło się dziać wio do Torunia do Dzikusa po części
Oczywiście listwy progowe i nakładki dolne na drzwi również są
Małe porównanie
Dodatkowo do auta doszły ori Xenony po lifcie ze spryskiwaczami reflektorów
Taki mały gadżecik
Pierwsze fotki po malowaniu, które okazało się totalną porażką nie dlatego że było źle pomalowane ale dlatego że lakier miał inny odcień (auto malowane w dobrym zakładzie w KRK no cóż.....)
W końcu zapadła decyzja że samochód będzie pomalowany cały oprócz dachu i polerka
Na dzień dzisiejszy wygląda tak
lampy tylne oczywiście też po lifcie, ale i tak będą zmienione na biały kierunek bo kupiłem je miesiąc po kupnie auta więc nie wiedziałem co mnie czeka
Kolejne małe porównanie z cyklu przed i po
Pod maską jak wiadomo skromne 3.5 V8 M62
Do auta zostało założyć tylko listwy na progi, ale to jak będzie troszkę cieplej, dodatkowo mam komplet ShadowLine do niej, który jednak pójdzie na sprzedaż ponieważ po przyłożeniu go do auta uznałem że nie zrobię jej takiego upokorzenia jakim będzie pozbawienie królewskiego chromu D
Fotek wnętrze póki co nie pokazuję bo trzeba przyznać że jest to dość uboga wersja, skóra, climatronic, tempomat, telefon, zmieniarka itd. O taki rzeczach jak elektryczne szyby nie wspominam bo wiadomo że to standard. Ale nie ma podgrzewanych ani elektrycznych foteli dlatego w najbliższym czasie do auta dochodzą skórzane SportSitze w elektryce i podgrzewaniu oraz elektryczna i najlepiej podgrzewana tylna kanapa, dodatkowo dojdzie PDC na przód i tył, i felga w rozmiarze 18-19cali na lato i nic więcej
Ostatnio zmieniony przez center 2009-02-24, 11:01, w całości zmieniany 4 razy
nie wiem czemu ale bardziej podoba mi się przed liftem
no ale zacne zmiany i fajna furka
szkoda że nie 4.4
ale co bym nie napisał to i tak mój ulubiony i wg mnie najpiękniejszy model bmw, więc
nie wiem czemu ale bardziej podoba mi się przed liftem
no ale zacne zmiany i fajna furka
szkoda że nie 4.4
ale co bym nie napisał to i tak mój ulubiony i wg mnie najpiękniejszy model bmw, więc
No właśnie taki tworzy się plan w głowie na 4.4 manual
Samochód zostanie przynajmniej kilka lat u mnie w garażu więc zobaczymy co będzie
Vitek nie ma problemu jak będę sprzedawał dostaniesz info