mianowicie chodzi o samochod mojego brata co prawda e-36 316i 92' ale nie w tym rzecz....
w Srode brat spzredal swoja bawarke za 6.400zl ( wystawiana byla na allegro ale kupiona od wlasciciela komisu w Katowicach przez przypadek poniewaz brat umowil sie na ogledziny z 2 mlodymi chlopakami , ale wtedy podszedl ten wlasnie gosc z komisu i umowil sie z bratem na 2 dzien ) , tak sie stalo ... umowili sie , gosc przejechal sie autem obejrzeli od spodu , wzioł , przebieg licznika 272tys podczas sprzedazy teraz na allegro 190tys , bezwypadkowy ? troche dziwne .... nie serwisowany w ASO , napewno przez 2 lata uzytkowania mojego brata ...
jednak to rozsmieszylo mnie najbardziej "AUTKO W WAKACJE 2006R ZDOBYŁO 2 MIEJSCE NA KONKURSIE NA NAJŁADNIEJSZE AUTKO WYBRZEŻA W KOŁOBRZEGU!!!" w okresie 2 lat auto napewno nie wygrywalo zadnych konkursow ani nie bylo w kolobrzegu ...
reszte poczytajcie sami na aukcji np. spalanie haha
Wszystkie BMki z tego komisu mają na necie prawie ten sam opis. W każdym opisie jest napisane "kozacka" Większość aut u nich to padliny. Byłem tam 2x ogladać bete. Za każdym razem sie okazało że to zlom.