A to jest moje pierwsze autko to od tego BMW zaczeła się moja miłość do tej marki
Miała silnik 1.8i z 93r... Kupiłem ją w Holandii. Była delikatnie stuknięta przodem...
Był to golas... Założyłem el. szyby. Mały komputer pokładowy. Fele 17 i już wyglądała nieżle Całą malowałem...
Ale to już było teraz jest ta stalowa 2,5L....... Lepsze wrażenia
Tak jak wyzej, more fotos Ale fakt faktem ta stalowa ladna sunia No i sportsitze czerwone..szkoda ze nie w skorze 8) Fotki i opisy i bedziemy oceniac Pozdro
lade ladne..a co to za zderzak w tej srebrnej?albo to jakas dokladka jest?..pozdro
Wlasnie, jakos to lipnie wyglada...Na moje to normalny m-technik z zaszpachlowanym ori dyfuzorkiem. Dla mnie lepiej wyglada jak widac to przejscie i dyfuzor jest czarny(niepolakirowany), ale to tylko moje zdanie 8)
Co do tego zderzaka to macie racje to chyba pomalowana dokładka. Też mi się to nie podoba ale nic na to nie poradzę taki już kupiłem.
[ Dodano: 2007-03-27, 15:31 ]
Jak by mi ktoś dokładnie wytłymaczył czym się różni M-Technik od M-Pakietu... To byłbym bardzo wdzięczny. Bo jakoś ja nie mogę tego rozróżnić...
Co do tego zderzaka to macie racje to chyba pomalowana dokładka. Też mi się to nie podoba ale nic na to nie poradzę taki już kupiłem.
[ Dodano: 2007-03-27, 15:31 ]
Jak by mi ktoś dokładnie wytłymaczył czym się różni M-Technik od M-Pakietu... To byłbym bardzo wdzięczny. Bo jakoś ja nie mogę tego rozróżnić...
Z tego co wiem (jesli sie myle to prosze mnie poprawic 8) ) m-technik a m-pakiet niczym sie nie roznia bo to jest to samo, czyli sa to dodatki (z zewnatrz: zderzaki przod i tyl, progi, lusterka, listwy boczne, lampy tyl i w wewnatrz: kierownica, czarna podsufitka, galka zmiany biegow, moga byc tez fotele i zegary ale to juz chyba nie oferowali w m-pakiecie i tylko prawdziwe M3 to mialy fabrycznie). Mowie tutaj oczywiscie o tych dodatkach ktore produkuje dzial bmw czyli ///M Gmbh. Pozdrawiam
Zderzak przedni w tej szarej to żywica i dlatego ma taką dokładkę.
Zderzak przedni M-technic ma szczebelki na środku i nie ma dokładki dolnej nie lakierowanej. Zderzak z m ma tą dokładkę pod spodem i kratkę w kształcie plastra miodu na środku.
Jak dla mnie o ta stalowa ladniejsza, jeszcze gbyby ten zderzak przod byl ori i skorka z przodu byla sportsitze to ideal:D A pozatym silniczek 2.5, kolka w moim guscie i kolorek tez mily dla oka. A tak z ciekawosci to H&R to gwint czy zwykly kit
Ogolnie oba autka ladne na swoj sposob 8)
A nie jest to przypadkiem 199 burgundrot-metallic?
Niejestem do konca pewien ale wedlug mnie to raczej jest calypsorot metallic... A niemasz przypadkiem gdzies na aucie numeru tego lakieru Bo jesli masz to np yakuzatti lub brayton moga Ci na to pytanie konkretniej odpowiedziec-bo wlasnie obaj maja calypsorot na swoich autach..
Na kielichu jest nazwa lakieru ale orginalnego. A orginalny przed tuningiem w firmie niemieckiej to czarny. Beta została całkowicie przemalowana prócz komory silnika.
Więc trudno mi jest określić co to za kolor.
Napisalem calypsorot bo porownalem foty Twojego auta, auta Breytona i Yakuzettiego no i wydaja siy byc identyczne wiec stad ten wniosek.. 8) Najlepiej byloby stanac obok np jednego z aut kolegow i porownac na zywo, wtedy mialbys pewnosc w 100%. Pozdro
Napisalem calypsorot bo porownalem foty Twojego auta, auta Breytona i Yakuzettiego no i wydaja siy byc identyczne wiec stad ten wniosek.. 8) Najlepiej byloby stanac obok np jednego z aut kolegow i porownac na zywo, wtedy mialbys pewnosc w 100%. Pozdro
wlasnie bo tak to sie nigdy nie dowiesz..choc kolor jakby troche ciemniejszy od calypso rot,walnij foty z bliska w pelnym sloncu w poludnie.wtedy moze bedzie lepiej widac
Załączyłem 3 Fotki mojej pierwszej buni....... Kupę czasu i pieniędzy kosztowało mnie doprowadzenie tego aytka do stanu perfekcyjnego... Ciężko było mi się z nią rozstać... Ale to już było...