Nic bardziej mylnego!!!
Walona z przodu i to tak fajnie ze tego na zdjeciach nie widac a na zywo sie okazuje ze zderzak wsuniety pod przedni pas prawie do polowy a wlasciciel twierdzi ze w slupek uderzyl!!!
Tylny zderzak jak widac na zdjeciach jest wgnieciony delikatnie ale na zywo sie okazuje ze jest troche bardziej powyginany i opadniety a do tego zerwany z zaczepu!!!
Jak dzwonilem do goscia to pytalem czy sa jakies oznaki korozji to powiedzial ze jest kilka malenkich rdzawych purchli na szyberdachu i klapce wlewu paliwa ale o dziurze jak 5zl w progu pod przednim prawym błotnikiem juz nie wspomnial!!!
Przednie lewe drzwi pod listwa pogiete jak papier a tylne prawe wgiete na rancie!!!
Przedni lewy blotnik byl malowany i do malowania byl sciagany i chyba dobrze wypili zanim go zalozyli bo brakuje 2 srub a do tego w szczeline miedzy blotnikiem a maska i miedzy blotnikiem a atrapa przy reflektorze mozna wlozyc spokojnie palec.!!!
Przednie lewe dzrwi mialy taki luz na zawiasie ze sie nie bardzo chcialy zamykac!!!
Jesli zas chodzi o silnik to nie bylo by moze problemu bo chodzi dosc ładnie gdyby nie fakt ze wiskoza jest zatarta a silnik nie moze wogole zlapac temperatury!!!
Do tego pol silnika zalane olejem wiec jak mniemam sobie cieklo i to nie jestem pewien ale zdawalo mi sie ze spod glowicy!!!
To by chyba bylo na tyle.
A no i oczywiscie cena: 5200 zl za samochod w tym stanie!!!
Ja sie przewiozlem na niej wiec was uprzedzam:
Darujcie ją sobie !
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
jak widze szpary po bokach klapy od bagaznika to juz mi sie słabo robi co do przodu to nawet na zdjęciu widać że bite w piździec bo szpara w srodku że łape by chyba włozył i bezpieczniki ukradł przez nią (na 1 foto widac)