Wiatm byłem dzisiaj na szrocie po plasticzki do mojej bejki i zauważyłem że auto które jest przygotowywane do sprzedaży na częśni ma Tempomat jest to bmw e36 M50B20 z 93r sedan.
I w związku z tym mam pytanie czy dało by się podłączyć to u mnie. Tempowat jest kompletny. Co musiał bym wykręcić z auta i co ewentualnie dokupić i czy taka przekładka jest wogóle możliwa I czy trudna
ja mam u siebie tylko to co pod maska idzie czyli (jednostke glowna (przy filtrze), podwojna przepustnice) i nie wiem czy mam modul sterujacy (ten w desce schowany przy drzwiach no i nie mam dzwigni (wajchy)...
co do Twoich pytan to na 100% sie da... wejdz sobie na realoem i zobacz co potrzebujesz... jedyne nie pewne to czy przepustnica Ci podejdzie (musi bys sterowana 2ma linkami!)..
nie wiesz ile $ za te czesci chca (mi brakuje wajchy i pewnie modulu)...
U mnie jest 3 linki jedna od ASC druga normalnie od gazu a 3 nie wiem do czego ale jak naciskam na cięgiełko to też rosną obroty a przy tym od asc nie rosną. Nie wiem do czego aż tyle tego
[ Dodano: 2007-11-03, 15:25 ]
jaqub napisa/a:
nie wiesz ile $ za te czesci chca (mi brakuje wajchy i pewnie modulu)...
nie wiem oni chcą sprzedać kompletny tempomat ale nie pytałem o cene bo nie wiedziałem czy się da go zamontować