witam
Jestem nowy na forum mam moją bmke od 2 miesięcy,
-rocznik 96, pierwszy własciciel w Niemczech, drugi własciciel z Polski sprowadził go w 2004 roku, el.szyby,lusterka, szyberdach, brewki i spojler z tyłu były już założone, a oto jej zdjecia( może nie są najlepszej jakości ale są) :
Pozdrawiam i prosze komentować moją beti
Ostatnio zmieniony przez wieczawwo 2007-11-08, 17:55, w caoci zmieniany 4 razy
Siema!
Niestety ale ten szpojler to out, brewki jakoś ujdą w tłumie. Tak to wygląda na zadbaną, teraz tylko konkret felga i gleba i będzie całkiem spox
Pozdro!
już sie nie moge doczekac tekstów typu :" rok 96 a grill stary , kierunki stare" hehehehe, a tak pozatym to fajnie że ten compact nie byl wczesniej poddawany "tuningowi"
pozdro
Tak.Malo jest wypasionych kompaktów w Polsce wiec kolego zrób z niej mega kozaka.Wtedy naprawde zrobisz 2 razy wieksze wrażenie niż my tymi coupetami bo jest takich jak nasze bmki zbyt duzo,zbyt duzo podobnych i porobjonych.Na poczatek daj felge 16 na 9 albo 17 z rantem i na glebe ja ale nie tam rzednumi spreżynkami - 30 tylko gwintem -80 i - 60.To jest obniżenie.Tamto wczesniej przyjmuje jako seryjne .Kilka dni temu minela mnie taka zglebiona i na feldze compakt i bylem miło rozczarowany.Z niej tez można fajna żabe zrobic.Pozdrawiam i witamy na forum.
Wrzucam fotki troche odmienionego compakcika:) między innymi:
-zderzaki i progi pomalowane w kolor nadwozia
-gleba 45/30
-nowe felgi Shaper 9jx16' opony 215/40/16'
-światła z tyłu
-przyciemnione szybki jak narazie z tyłu ale w planach są i przednie:)
chwilowo nie wstawiałem zdjęć środka ponieważ za pare dni bedzie tam skóra,
także po wszytskim bedzie zdjęcia wnętrza:)
Ostatnio zmieniony przez wieczawwo 2007-11-08, 16:34, w caoci zmieniany 9 razy
wieczawwo, zmiany w dobrym kierunku poszły ale zmień żarówki w kierunkach na Chromy bo bardzo wali pomarańczem i boczne zmień na dymione
Widział bym jeszcze u ciebie przynajmniej zderzak przód M-Tech było by o wiele lepiej
Bo ten zderzak co masz to chyba i tak był zmieniany bo po 93 roku były zderzaki z czarnym podłużnym plastikiem na dole.
zderzak nie był zmieniany:P, do malowania był ten plastik zdejmowany i kumpel który go malował poprostu zle to potem założył i czarny plastik odleciał sobie podczas jazdy:P
jak bedzie kaska to bede pracował nad nim dalej:) i napewno bedzie zderzak od emki
Ostatnio zmieniony przez wieczawwo 2007-11-16, 09:50, w caoci zmieniany 1 raz
od kiedy go mam zderzaka nie zmieniałem:) a wczesniej też raczej go nikt nie zmieniał, widziałem kilka kompaktów z mojego rocznika i też mają zderzak taki jak ja