Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-04-25, 20:17
coś tam piszą że to wersja amerykańska .... może to dla tego, a może to kolejne 2,0
Wysany: 2004-04-25, 20:47
Znajomy ma takiego samego 325 cabrio i akumulator jest w tym samym miejscu wiec chyba tam ma byc w tym modelu
Go
Wysany: 2004-04-25, 21:38
SmasherE30 napisa/a:
coś tam piszą że to wersja amerykańska .... może to dla tego, a może to kolejne 2,0
Wszystkie cabrio w amerykańskiej wersji były na wąskiej lampie.
Anonymous Go
Wysany: 2004-04-25, 23:12
Daniel E30 napisa/a:
To nie ma znaczenia, bo to auto i tak jest '87, a wtedy była tylko wąska lampa,
miał gonga w tył i go przerobili na szeroką lampę
Co chcielibyście za tą cenę
Jeszczy czy przypadkiem ten samochodzik nie ma całego przedniego zderzaka od M3??????
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yoshi Go
Wysany: 2004-04-26, 00:35
aj tam czepiacie sie
wszedzie byscie tylko szczepow szukali
wszystkie cabrio miały akumulator z przodu niezalerznie czy to była wersia na stany czy nie,a tak dla ciekawości kabriolety miały wzmocnienia kelichów z przodu kielich jest połączony z błotnikami takim pasem metalowym,tak rzeby wam się nie zchodziły po paru latach
To nie ma znaczenia, bo to auto i tak jest '87, a wtedy była tylko wąska lampa,
miał gonga w tył i go przerobili na szeroką lampę
Co chcielibyście za tą cenę
A mi ktos madry na tym forum odpowiedzial kiedys ze szeroka lampa weszla od 11 87r
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
Dobrze wpatrzcie sie w zdjecie z komora silnika To jakis pieprzony przeszczep Wszystkie przewody jakos dziwnie porozwalana i poucinane a wogóle to czemu gaz idzie z prawej strony samochodu tym długim węzem. Śmierdzi mi ten samochod na odległosc.
U mnie reduktor tez jest zamontowany po prawej stronie tyle ze jest w miejscu tamtego zbiorniczka wyrownawczego tzn pod nim. No ale ja mam 2,0l. A smierdzi tak bo to na gaz! 8)
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
A mi ktos madry na tym forum odpowiedzial kiedys ze szeroka lampa weszla od 11 87r
BO tak jest ze szeroka lampa była wlasnie od 11 1987 roku,z cabrioletami jest jakos to pogmatwane i lepiej niech sie wypowiedza znawcy tych ze przewiwenych samochodów.[/b]
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Go
Wysany: 2004-04-28, 15:07 Re: Akumulator z przodu???
może od 11/87 a w innych księgach podają 09/88 i bądź tu mądry...
a tak pozatym w tym cabrio akumulator jest na swoim miejscu... w oryginalnej książeczce serwisowej jest rys. rzut z góry na komorę silnika cabrio pozatym oglądam od tygodnia cabrio na autohandlu i kombinuje jak go wziąć a puścić mojego ale wracając do tematu w tym tez aku jest pod machą a nie w bagażniku jak do tej pory aku w bagażniku widziałem tylko raz w 325 w limuzynie.
mam 325 cabrio zachowana w prawie oryginalnym stanie i tez mam akumulator pod maska...
ALE ŻEŚ CHŁOPIE KOTLETA ODGRZAŁ
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30