yo!
2,5 m50 rocznik 91 bez vanosa zawiecha spręzyny sachs(czerwone) amory spax z regulacja twarodsci(żółte) felga borbet A 16 cali kapy 215/40/16 kierownica Raid HP 280mm gałka M grat ma tylko abs i wspomaganie reszta KORBEN w planach polerka alusów i polakierowanie zderzaków i byc może tylne lampy z białym kierunkiem jak znajde tanio w rzeszy- halogeny zakupione rdza zrobiona Na zdjeciach auto swiezo sprowadzone do Polski stało 2 tyg w garażu więc brudne
pozdro
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-03-06, 22:16, w caoci zmieniany 2 razy
Zgadzam sie, ten silnik to podstawa w E36 Rancik konkretny i o to własnie chodzi Zderzaki w innym kolorze, biały kierunkowskaz z tyłu i nic dodać, nic ująć Pozdro ...
_________________ E30 318i - było
E36 325 TDS - było
E36 318 żółte, na czterech gaźnikach - było
E34 520i Touring - jest
A ja uwielbiam Borbety A
Korzuch to są 16 na 9 cali?
Jeżeli tak to napisz jakie masz ET i czy jest grzebane z rantami błotników.
Bardzo łatna Niunia tylko umył być wtedy dużo lepsza prezencja.
Widze,że tak jak ja masz wgniotke w okolicach klamki na tylnich drzwiach
ja mam w identycznym miejscu ciekawe od czego to jest widziałem to już w kilku e36.
A ja uwielbiam Borbety A
Korzuch to są 16 na 9 cali?
Jeżeli tak to napisz jakie masz ET i czy jest grzebane z rantami błotników.
Bardzo łatna Niunia tylko umył być wtedy dużo lepsza prezencja.
ja mam w identycznym miejscu ciekawe od czego to jest widziałem to już w kilku e36.
Pozdrawiam
yo!
16*9 ale nie mam czasu oblukac felg zeby ci napisac ET mam z tyłu ranty podklepane jutro ci napisze poza tym przednie felgi wystaja poza obrys auta
pozdro
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2005-12-26, 15:11, w caoci zmieniany 1 raz
jak się kogoś wywozi to później mogą zostać ślady
Bardzo fajna opmaluj zderzaki i będzie git duży PLUS za Fele
Korzuch albo mi się wydaje albo prawy tył stoi znacznie niżej niż lewy. Nawet po fotce przodu wydaje się,że tak jest.
A tak pozatym to zmienił bym żarówki w przednich kierunkach na srebrne,żeby tak pomarańczem nie waliły.
P.S. Widze,że masz troche zjedzony próg z przodu od strony kierowcy. Ja często nim obcieram na garbach i też jest starty podobnie do twojego a pisałeś,że uporałeś się z korozją jak naprawili ten próg?
yo!
Grat stoji równo tylko ten polbruk jest nierowny koło garażu progów nie robiłem bo tylko lakier jest starty a z ta glebą co mam to bezsensu robic bo i tak wszędzie obcieram ekran termiczny od wydechu mam już poszarpany i niemam juz srodkowego uchytu od wydechu bo go urwałem we włocławku
pozdro
yo!
Musze wytrzeć Plak i drzewka zapachowe posciagac i naklejki tunning poza tym tapicera na niebiesko łacznie z siedzeniami i niebawem fotki ze srodka
pozdro
yo!
Vmax tego czegos to 230km/h auto zabrudzone sekwencyjnym wtryskiem gazu ze względu na przebiegi miesięczne i najlepsze co może byc seryjny wydech firmy ERNST poetycki dzwięk szambowozu i cisza w kabinie
pozdro
Yatzek [Usunity]
Wysany: 2005-12-27, 13:14
całkiem spoko malunek lampiony i bedzie ok dla informacji bo mało kto wie to od 1stycznia pieknego roku 2006 dodatkowe 500zł na utylizacje radze sie spieszyć z przerejestrowaniami pozdro