Pomg: 1 raz Doczy: 22 Sie 2007 Skd: garwolin-wiazownaWOT
Wysany: 2007-11-16, 22:10 [e36] Termostat
wlasnie widzialem na allegro termostat do bmw 316 e36 .
czy mozna kupic sam termostat bez tej calej obudowy , pytam z ciekawosci bo jeszcze nie rozbieralem ?
_________________ FREUDE AM FAHREN
sprzedam kanape tyl europa welur do e39
oraz fotel pasazera .
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-11-29, 17:58, w caoci zmieniany 1 raz
Termostat się kupuje nowy bez obudowy w sklepie. a nie używkę z obudową na allegro
Wysany: 2007-11-17, 07:21
Na Allegro można również dostać nowy termostat z obudową, ale po co sobie robić wydatki. Idź do sklepu motoryzacyjnego i kup. Ja niedawno zapłaciłem 37 zł i nie trzeba się bawić z przesyłkami itd.
a powiedzcie mi jakiej firmy kupić termostat bo ceny sa przerózne, myslalem o oryginalnym bo jest niedrogi 111zł , ale może znacie jakieś inne lepsze firmy tańsze bądź droższe
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Sie 2007 Skd: garwolin-wiazownaWOT
Wysany: 2007-11-28, 22:06
termostat jest w tej rurce od strony wiatraka od przodu silnika ?wiatrak sie demontuje do wymiany termostatu ?ciezko jest tam sie dostac !
[ Dodano: 2007-11-28, 22:38 ]
mam silnik m43b16 i widze na allegro ze niema innego termostatu jak calosc z tym plastikiem.czy mozna kupic jedynie sam termostat a nie calosc ?
_________________ FREUDE AM FAHREN
sprzedam kanape tyl europa welur do e39
oraz fotel pasazera .
w m43 termostat kupuje sie razem z obudową i o ile dobrze pamietam trzeba bedzie zdjac wiatrak bo faktycznie inaczej chyba niebardzo da rade go wyciagnac
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.