witam. Zgodnie z prośba jendego z forumowiczów zakładam temacik z moja beemka. Chciałbym abyscie sie wypowiedzieli na temat mojej buni. Fotki słabe ale krótki opis. Silnik m30b35 wyjety z 5. Srodek zrobiony na czerwono. Wszystko obszyte czerwona skórą. Nowy lakier czarna perła. Felgi Borbet A przód 7.5/16 z polerowanym rantem tył 9/16 Z polerowanym rantem. Wydech zrobiony( od kolektora do konca prosta rura na koncu tlumik oczywiście pusty). Zawiasy Billstein seria b6
Ostatnio zmieniony przez konewka 2007-12-14, 20:03, w caoci zmieniany 1 raz
Kolor-extra, to ze Cabrio-extra, silnik-extra, no i srodek w czerwonej skorze to jest to ale czekamy na fotki wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec. Pozdrawiam.
boczki sa do :cenzura: to wiem. Na wiosne zajme sie tym. Mam zamiar obszyc sam srodek normalnych boczkow i zalozyc je normalnie a nie na jakies wiejskie wkrety.
[ Dodano: 2007-12-14, 23:35 ]
co do przodu to juz sa zamontowane balck helle z krzyzami oczywiscie i czarna nerka
[ Dodano: 2007-12-14, 23:36 ]
Cytat:
Na glebe z nią zerwij festyniarske naklejki i zrób normalne boczki
Co do naklejek to pawle moja bunia nie ma zadnych naklejek. poza ta na szybie ale to mi sie podoba akurat moze dla ciebi wali to festynem??
Ostatnio zmieniony przez konewka 2007-12-14, 23:37, w caoci zmieniany 1 raz
Spoko, ja tam nie wiem, ale moje 335i (wyprute) jechało 240km/h i myślę że do tych 250 by doszło, ale nie więcej.
Nie wierzę w to co piszą ci ludzie i tyle.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Spoko, ja tam nie wiem, ale moje 335i (wyprute) jechało 240km/h i myślę że do tych 250 by doszło, ale nie więcej.
Nie wierzę w to co piszą ci ludzie i tyle.
Tez tyle jechalem 318- m30b35 cabrio grubego, nie wiem ile byloby na gps, ale ja jechalem cabrio a Gruby audi a4 1.8t i kiedy on mial na liczniku 240km/h ja go mocno odchodzilem...
Tu jest link do tego cabrio:
http://forum.beemka-klub....highlight=gruby
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051