Wysany: 2007-12-04, 21:35 [E32]Oświetlenie wnętrza
Nie wiem czy to wykonywalne, ale mam taki pomysł by przy otwieraniu auta z pilota zapalało się oświetlenie wnętrza. Nie dopiero po otwarciu drzwi. Wiem, że przy zamykaniu natychmiast gaśnie bez czekania 10 sek. Może da się zrobić w druga stronę?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
da sie, ale trzeba dokupić ściemniacz oświetlenia, taki bardziej rozbudowany który będzie sterowny impulsem z pilota dla centralnego zamka, aktualnie nie ma takiego na allegro albo może źle szukam ale kiedyś sobie taki kupiłem za ok 20 zł
kupowałem w tej firmie, tu masz linka do urządzenia które powinno cie zainteresować ze względu na funkcje: "2. Włączenie lampki z pilota alarmu z efektem kinowym zanim otworzymy drzwi – funkcja ta pozwala na włączenie światełka wewnątrz zanim otworzymy drzwi samochodu z pilota auto-alarmu"
w E36 byłą taka opcja i ja też taką mam że pilotem można aktywować oświetlenie wewnątrz auta
Dokladnie w e36 byla taka opcja, ja mam u siebie na kluczyku-pilocie osobny guzik do wlaczania oswietlenia wnetrza a jak normalnie otwieram pilotem samochod to wlaczaja sie wszystkie lampki we wnetrzu Fajny bajer w sumie. Pozdro