BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
E46 M3 za 25tys zł
Autor Wiadomo
DAREX 

Pomg: 2 razy
Doczy: 06 Lut 2006
Skd: Żory ok. Katowic
Wysany: 2007-12-12, 21:41   E46 M3 za 25tys zł

Witam, nie wiem czy to do końca prawda, ale kolegi kumpel był właśnie oglądać E46 M3 z Niemiec za 25tys. podobno w extra stanie, wszystko udokumentowane, przebieg ori 30tys!
Na samym początku zdziwiło go to ze jak podjechał to szyby były otwarte, a tak auto extra, dopiero jak wsadził głowę do środka to poczuł ohydny smród i sprzedawca w końcu mu powiedział ze auto należało do dziadka w Niemczech który przy wysiadaniu dostał zawału, i leżał w środku ok. 1-2tygodni a jego dzieci przyjeżdżają do niego raz na jakiś czas :wow: I dlatego ten smród i stąd ta cena!
Słyszał ktoś o tym?!

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2007-12-12, 21:46   

nie słyszał

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-12-12, 21:46   

Możliwe...

ale stawiam na kradzioną :)

Pawel735 

Doczy: 19 Sty 2006
Skd: Biłgoraj
Wysany: 2007-12-12, 21:52   

A Polskie oszołomy i śmieciarze wszystko kupią - nawet jakby ktoś srał do tego samochodu bo to samochód jest i nie można przepuścić takiej okazji przecież !! !
Żenada pełną parą a swoją drogą skoro jakiś tam jeden z kumpli Twojego kolegi to oglądał to chyba musi byc to prawda, dlaczego miałby kitować.

Z resztą - jak sobie koleś kupił to auto to niech sobie teraz jeździ tym ,,kozakiem"
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2007-12-12, 21:59, w caoci zmieniany 3 razy  

DAREX 

Wysany: 2007-12-12, 21:59   

Cytat:
Żenada pełną parą a swoją drogą skoro jakiś tam jeden z kumpli Twojego kolegi to oglądał to chyba musi byc to prawda, dlaczego miałby kitować.

nie wiem, w sumie nie wydaje mi się to możliwe, M3 za 25tys, a podobno idealna oprócz tego trupa w środku co był :shock:

Pawel735 

Wysany: 2007-12-12, 22:01   

DAREX napisa/a:
Cytat:

nie wiem, w sumie nie wydaje mi się to możliwe, M3 za 25tys, a podobno idealna oprócz tego trupa w środku co był :shock:

No i właśnie to wpływa na ten samochód w ten sposób, że niektórzy z tego powodu nie chcieliby go nawet za darmo.Trzeba mieć jakiś szacunek i zasady a nie później sadzić bąki w miejsce gdzie koleś dokonał żywota i jeździć taką trumną.

DAREX 

Wysany: 2007-12-12, 22:03   

Dowiadywał się również w zakładzie pogrzebowym czy ewentualnie można jakoś ten zapach usunąć, to goście powiedzieli ze mogliby spróbować tym co swoje karawany czyszczą, ale jak gościu leżał tydzień albo ponad to mała szansa ze odór zniknie!

Pawel735 

Wysany: 2007-12-12, 22:06   

DAREX napisa/a:
Dowiadywał się również w zakładzie pogrzebowym czy ewentualnie można jakoś ten zapach usunąć, to goście powiedzieli ze mogliby spróbować tym co swoje karawany czyszczą, ale jak gościu leżał tydzień albo ponad to mała szansa ze odór zniknie!

To jak widać, ten fakt niektórym zupełnie nie przeszkadza.Zachłanność ludzka nie zna granic co potwierdza ten przykład.- hehe już sobie wyobrażam minę tego kozaka w M "trumnie" jak się lansuje.Pewnie jeździł by z maską gazową a jakby ktoś się zapytał dlaczego tak to by mówił, że potrzebuje powietrza ze specjalnej aparatury bo tak działaja na niego przeciążenia w tym samochodzie.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2007-12-12, 22:09, w caoci zmieniany 3 razy  

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2007-12-12, 22:07   

niektórzy z nas pewnie nie zdają sobie sprawy (ja również) z tego jaki to jest smród, jak przeleży jakieś ciałko tyle czasu ;/ ponoć nie do wywietrzenia stąd pewnie taka cena..... słyszałem kiedyś ze cyganie kupowali takie auta i zasypywali je zielonymi jabłkami .../. ponoć jedyny sposób

ogólnie kupowato jeździć z takim smrodem :cry: , nie warte żadnej ceny :)

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------
Ostatnio zmieniony przez BARABUS 2007-12-12, 22:07, w caoci zmieniany 1 raz  

kafarek 
Master of desaster

Doczy: 12 Maj 2005
Skd: Tczew
Wysany: 2007-12-12, 22:16   

Pawel735 napisa/a:
Trzeba mieć jakiś szacunek i zasady a nie później sadzić bąki w miejsce gdzie koleś dokonał żywota i jeździć taką trumną.

Przesadzacie takimi tekstami. Śmierć jest naturalną rzeczą i spotka kazdego. Przez te tysiace lat ziemi nie ma juz chyba metra gruntu na ktorym ktos kiedys juz nie skonał. Pomyslec wtedy, ze ja tam zygalem :/ To wg mnie to samo. Własność zmarłego to rzecz jedynie sentymentalna, a watpie by ktos mial sentyment do dziadkowego E46 jako pamiatki rodzinnej :/

Ato tanie, bo śmierdzi trupem. Wziąłbym na graty..

Pawel735 

Wysany: 2007-12-12, 22:23   

kafarek napisa/a:
Pawel735 napisa/a:
Trzeba mieć jakiś szacunek i zasady a nie później sadzić bąki w miejsce gdzie koleś dokonał żywota i jeździć taką trumną.

Przesadzacie takimi tekstami. Śmierć jest naturalną rzeczą i spotka kazdego. Przez te tysiace lat ziemi nie ma juz chyba metra gruntu na ktorym ktos kiedys juz nie skonał. Pomyslec wtedy, ze ja tam zygalem :/ To wg mnie to samo. Własność zmarłego to rzecz jedynie sentymentalna, a watpie by ktos mial sentyment do dziadkowego E46 jako pamiatki rodzinnej :/

Ato tanie, bo śmierdzi trupem. Wziąłbym na graty..

Ale zauważ, że ten dziadek nie tylko był właścicielem ale on tam zmarł.To nie jest tak jak powiedzmy stodoła tego Ś.P dziadka która do niego należała.On tam leżał przez jak pisze Darex 1-2 tygodnie.To tak jakbys kupił trumne po zmarłym.

DAREX 

Ojciec mi opowiadał ze kilkanaście lat temu jak miał Poloneza, wiózł w lato 4 kurczaki zamrożone w bagażniku, zrobił trasa Nowy Sącz-Wrocław-Katowice, i jak otworzył bagażnik to :shock:
Całe wnętrze było rozebrane, zdarta farba itd. i na nowo w środku malowane i składane, z innymi częściami, to po paru dniach, znów było czuć, auto zostało sprzedane, a później jeszcze nowy właściciel po kilku miesiącach przyjechał i mówił ze coś śmierdzi :maruda:

Cypisek 
inż. Żuljan

Pomg: 97 razy
Doczy: 14 Maj 2006
Skd: Lublin

Pawel735 napisa/a:
A Polskie oszołomy i śmieciarze wszystko kupią - nawet jakby ktoś srał do tego samochodu bo to samochód jest i nie można przepuścić takiej okazji przecież !! !

Z resztą - jak sobie koleś kupił to auto to niech sobie teraz jeździ tym ,,kozakiem"

A wg ciebie to co zrobić z takim autem? oddać na złom?

Jaką masz pewność że gdy kupisz auto to nikt w nim nie umarł?

Prosty przykład znajomy mojego wujka jechał ze swoim ojcem
dziadek się po coś nachylił, siedział na miejscu pasażera, w tym czasie gość nagle przyhamował, dziadek uderzył głową w schowek. trup na miejscu.

E30 + E91

kafarek 
Master of desaster

Wysany: 2007-12-12, 22:27   

Pawel735 napisa/a:
Ale zauważ, że ten dziadek nie tylko był właścicielem ale on tam zmarł.

I co z tego? Mało to ludzi umiera w mieszkaniach, domach i innych miejscach? Co z nimi robić? Burzyć? :O Powinno się o zmarłych pamiętać tak jak żyli, a nie jak umierali...

Cypisek 
inż. Żuljan

Pomg: 97 razy
Doczy: 14 Maj 2006
Skd: Lublin
Wysany: 2007-12-12, 22:32   

Dobrze Kafar mówisz, ludzie więcej gniją w swoich klitkach, i nigdy nie widziałem żeby z tego powodu burzyli mieszkanie w bloku ; ]

E30 + E91

Pawel735 

Wysany: 2007-12-12, 22:38   

Cypisek napisa/a:
Dobrze Kafar mówisz, ludzie więcej gniją w swoich klitkach, i nigdy nie widziałem żeby z tego powodu burzyli mieszkanie w bloku ; ]

Ale wiesz bardzo dobrze o tym że takie mieszkania się STRASZNIE słabo sprzedają.

A co do Beemki to co w tym złego żeby w takim przypadku ja na złom puścić ? m3 to jakieś święte jest czy co ?
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2007-12-12, 22:39, w caoci zmieniany 1 raz  

Yakuzatti 

Wysany: 2007-12-12, 22:53   

Kupujesz M3 i wyrzucasz tapicerkę. proste.

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Wysany: 2007-12-12, 22:53   

Hmmm. Dziadunio w M3 E46? 2 tygodnie trup lezal w samochodzie i go nikt nie znalazl? W NIEMCZECH? sciema jakas chyba :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-12-12, 22:57   

Ale wy macie rozkminy.......

Mnie nurtuje bardziej za ile ci handlarze dostali ten wóz :!:

Ja np wolałbym by taki samochód trafił do muzeum
-jak zabytkowy to dobry
-jak nie to dobry ze wzgledu na story

I pomyślcie że tak za 30 lat takie auto będzie mieć niezłą cenę ze względu na to :!:
Tak samo jak zamki i inne przedmioty zabytkowe mają swoją legendę.

Np Pewien model Bugatti jest wysoce ceniony ze względu na historie z którą związana jest śmierć pewnej piosenarki czy aktorki francuskiej która jechała ów autem z narzeczonym i której w koła wkręcił się szalik , nastepnie auto z jej kochaniem i jej dwójką dzieci stoczyło się do tamizy gdzie utoneli.
Niewiem czy ten egzemplarz istnieje ale cene calego to podbilo jak i marce przysporzylo legende.
Nie mowie ze cala seria e46 stanie sie legenda ale ten egzemplarz na pewno jest w jakis tam sposob wyjatkowy chodź sam niewiem czy nie przeszkadzala by mi taka swiadomosc...
Podobno w Auschwitz nadal smierdzi spalonymi ciałami......

kafarek 
Master of desaster

Wysany: 2007-12-12, 23:03   

Yakuzatti napisa/a:
Kupujesz M3 i wyrzucasz tapicerkę. proste.

Mylisz się, bo młodzian jesteś :P

Trupi jad siedzi w blachach i kablach. Tego nie wyplenisz... Tylko zespół napędowy i MPakiet

Yakuzatti 

Wysany: 2007-12-12, 23:06   

kafarek napisa/a:
Mylisz się, bo młodzian jesteś :P

Trupi jad siedzi w blachach i kablach. Tego nie wyplenisz... Tylko zespół napędowy i MPakiet

No to może się zabawić dalej

Kupujesz za 25, sprzedajesz za 45 :)
jak oni mi, tak ja im :-)

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-12-12, 23:08   

Ten patent z jabłkami mnie zaciekawił...
Cyganie jak cyganie ale nie które patenty dobre mają :mg:

SOER 
trzy dwa zero i

Doczy: 29 Gru 2006
Skd: POZNAŃ
Wysany: 2007-12-12, 23:29   

Bruner napisa/a:
Hmmm. Dziadunio w M3 E46? 2 tygodnie trup lezal w samochodzie i go nikt nie znalazl? W NIEMCZECH? sciema jakas chyba :wink:

no brawo ! popieram ... Lubicie takie bajeczne tematy co ? :wink: , gdyby taka bajka okazała się realną to za 25 tyś. zakładałbym maskę na twarz targał na PL wywiesił 87 choinek "new car :mg: " wystawił na allegro napisał nie palone nie bita, książka serwisowa, 50 tyś przebiegu i by zeszła bez problemu :spoko:

...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Ostatnio zmieniony przez SOER 2007-12-12, 23:30, w caoci zmieniany 1 raz  

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-12-12, 23:34   

ja słyszałem, że tym emczy jeździła też kobieta rocznik 1923 i tylko do kościoła i że pedały nie są wcale zruchane :lol:

Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2007-12-12, 23:38   

No to się uśmiałem. Darex- brawo! Trzymasz forme! :lol:

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw