Nowy Wita wszystkich. Pytanie :Chcę przeprogramować moduł lcm gdyż autko jest z usa .Czy program we wszystkich modułch w modelu E46 jest taki sam czy różni się w zależnosci od wersji silnikowej Pozdrowienia.
Dieki za linka na pewni się przyda chdzio lampy to z tyłu jest wszystko ok kierunki żółte tylko brakuje świateł przeciwmgielnych Z przodu po włączeniu świateł mijani świecą również kierunki po włączeniu jednego- miga a drugi cały czas świeci .Brak białych świateł postojowych gdyż też świecą kierunki (żółte),no i kwestia asymetryczności świateł mijania w ameryce są symetryczne a u nas asymetryczne ale mam nadzieję że to może jakoś przejdzie na przeglądzie aha jeszcze drobiazg ,podobno tego nie wiem na pewno ,że jeśli samochód jest wyposażony w światła xenonowe (a ten takie ma )to muszą być spryskiwacze reflektorów Jeśli ktoś z Was wie jak sprawnie przeskoczyć ten problem przerobienia świateł to proszę o radę
w polsce ksenony musza byc wyposazone w spryskiwacze i automatyczny pozycjoner
chodi o to zeby nie dawac po galach innym kierowcom
zeby zrobic to profi nalezalo by zamontowac te elementy
zawsze mozna zamontowac same dysze i podczas kontroli mowic ze skonczyl sie plyn a dzialanie pozycjonera symujowac pokretlem regulacji z kabiny