Witam.Ja nie prosiłem o opinie,tyjko o POMOC W WYMONTOWANIU ZEGARÓW.Widze że mogę na "was liczyć (niebieskie mi osobiście sie podoba)robie go dla siebie a nie dla kogoś .POZDRO.
_________________ Bóg stworzył BMW bo miał gust...A inne samochody.... Hmm....miał też poczucie humoru...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Sie 2006 Skąd: .: Jaworzno City :.
Wysłany: 2008-01-13, 17:41
najlepiej zrobisz jak kupisz gotowe tarcze, na allegro jest do wyboru. mozesz wybrac sobie dowolny kolor tarcz i dowolny kolor cyfr.ja mam zrobione tak ze mam czarne tarcze i niebieskie cyfry, jak auto jest zgaszone to nic nie widac. jak zapali sie podswietlanie zegarow to swieca ladnie na niebiesko. co prawda nie tak ladnie jak w VW. fotki, z telefonu ale zawsze cos. brakuje mi jeszcze czerwonych wskazowek ale nie mialem czasu na razie.
dominujacymi kolorami u mnie sa czerwony, bialy i niebieski. slaba jakosc fotek bo to tylko telefon, w rzeczywistosci wyglada lepiej.jak komus sie nie podoba to prosze nie komentowac. to jest moje auto i mam sie w nim czuc dobrze.
p.s. po co sie czepiacie kogos kto ma inne upodobania niz wy? czy wszystkim musi sie podobac kolor pomaranczowy?
_________________ Serwis elektroniki i elektryki samochodowej.
Ostatnio zmieniony przez flash 2008-01-13, 17:55, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2008-01-13, 22:11
zachowa takie uwagi dla swoich ziomali. gdybym chcial passata to bym go kupil. chcialem bmw to kupilem bmw. a ze bardziej mi sie podoba kolor niebieski to juz moja sprawa. zaraz powiesz ze choinke zapachowa tez tylko pomaranczowa wolno wozic w bmw, bo inne to trzoda tak?
Wysłany: 2008-01-14, 06:13
moje tak swieca, tylko slabe fotkui wyszly, to nie idiglo (choc moge sie mylic), chyba ze tez zle fotki wyszly, przy indiglo kolor jest taki seledynowy - niebiesko-zielony a tu jest wyraznie niebieski
ja kupowalem tarcze od tego goscia - http://allegro.pl/item292...ry_rodzaje.html tylko dobierz sobie kolor tarcz i zegarow. pamietaj ze jak zamowisz ciemna tarcze i ciemne cyfry to po zgaszeniu nic nie bedzie widac.
Ostatnio zmieniony przez flash 2008-01-14, 06:15, w całości zmieniany 2 razy
sam nie podswietlisz na niebieski, bo pod zegarami sa nakalski pomaranczowe na zarowki oraz listwy pomaranczowa (jakas plekas czy cos) rozswietlajaca zegary od dolu, wec jak wrzucisz niebieskie zaroweczki czy cos co tam chcesz bedzie swiecic punktowo i bedzie
Le_wo Poszukaj zanim napiszesz !!! Totus tuus - my BMW
Wysłany: 2008-01-14, 12:37
Aby odkręcić zegary w e30 trzeba odkręcić chyba 4 wkręty w desce przy zegarach, a później przy wyciąganiu odłączyć kable i gotowe. Z tego co pamiętam trzeba się trochę namęczyć aby ustawić tak zegary by wyszły bez zdejmowania kierownicy. Jak się myle niech ktoś mnie poprawi, bo dawno wykonywałem takową czynność (jeszcze jak posiadałem auto
Postaram się po południu wrzucić fotki tych śrub....
Co do fabrycznego koloru podświetlenia deski w e30, to moim zdaniem beznadzieja!!! Ale o gustach się nie dyskutuje......
zdejmujesz oslone pod kierownica tam z lawej i prawej strony kier. (od tylu) masz 2 nakretki, odkrecasz zdejmujesz plastik pod zegarami, tam masz 4 wkretaki, zdejmujesz ramke, u gory deski z zegarami masz 2 wkrety wykrecasz, przechylasz zegary do siebie od gory, odpinasz kable i probujesz delikatniewyciagnac
witam.!! Więc tak;dziękuje tym wszystkim którzy nie krytykują,a pomagają(bo nie o to chodziło)Kafarkowi który naprowadził temat na dobrą drogę Kosa-dzięki za POMOC(NA PEWNO SKORZYSTAM)carF!!!! tak bym właśnie chciał(bajerka) PS.BURSZTYNOWY DLA pań. vw nie cierpię!!!!!! marzyłem o BMW więc mam!!! i nie mam zamiaru jej ZBESZTAć!!! (SPEłNIAM SWOJE MARZENIE)POZDRO
_________________ Bóg stworzył BMW bo miał gust...A inne samochody.... Hmm....miał też poczucie humoru...
Wysłany: 2008-01-14, 20:59
nocny jezdziec napisał/a:
PS.BURSZTYNOWY DLA pań
w w tym momencie obrażasz większośc użytkowników BMW, także tych którzy ci przed chwilą pomogli. Sam może jesteś damą i pokazujesz swoje fochy.
Zmieniasz barwe podświetlenia, twój samochód twoja sprawa, może kiedyś się nawrócisz.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-01-14, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-01-17, 11:00
na zielono to tez lipa? co ci to przeszkadza, ktos lubi taki kolor bardziej niz inny i chce dopasowac do swojego upodobania. w twoim aucie tez jest wiele rzeczy zalatujacych trzoda, malo tego sa bardziej widoczne z zewnatrz niz niebieskie zegary. nie pasuje ci to masz pomaranczowe, ale nie agruj tu na innych.