Wysany: 2008-01-15, 22:23 szukam programu do karty TV
kupiłem sobie karte TV winfast2000xp global no i po instalacji zaczely sie schody.program który jest dołaczony jest jakby to powiedziec az zbyt prosty .nie odnalazl wszystkich programow a jak juz znalazł to czesc z nich "sniezy" -sygnal jest z kablówki .poszukalem troche na google i znalazłem kilka programow ChrisTV jest nawet całkiem całkiem ale moze ktos zna jeszcze jakis inny
bo ten ChrisTV tez poznajdował programy ale nie da sie wsystkich ustawic tak zeby dobrze odbierały .w wiekszosci obraz jest juz ok ale dzwiek juz nie bardzo
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
ja mysle jeszcze czy nie podłaczyc jakiegos wzmacniacza sygnału.chociaz na necie czytalem ze ludzie maja popodłaczane anteny na kablu 10m i wszystko odbieraja tak jak zwykłym TV .dziwne to jest ze niektore programy maja b.dobry obraz a dzwiek jest słaby i nie idzie za bardzo tego dostroic ....
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
zycze cierpliwosci przy szukaniu, instalowaniu i dalsza zabawa z programem
sprawdzalem 2 karty(fakt ze nie najnowsze) i za kazdym razem cos bylo nie tak. i najdalej nastepnego dnia rzucalem wszystko w cholere. chyba lepszym sposobem na zgrywanie z tv jest nagranie na jakas nagrywarke dvd z hdd (to ustrojstwo co sie do tv podpina ) i stamtad zgranie sobie na kompa
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
GG: 6377445
Ostatnio zmieniony przez mareks 2008-01-17, 22:04, w caoci zmieniany 1 raz