Widziałem kiedyś na allegro że Hamanny do sprzedania i fotki były wklejone włąsnie tego auta, kupiłeś z felgami czy bez tył masz 8,5 czy 10 i czy bardzo ci ocierają
witamy na forum,wporzadku coupejka,jak dla mnie to brakuje nowszej skorzanej kierownicy,pasowala by bardzo do tapicerki,pozatym kolka kolorek jak najbardziej,co do motoru pewnie szybko Ci sie znudzi...powodzenia w uzytkowaniu!!!
tak kupilem ta hamany razem z bunia tyl bylo 10cali przud 8.5 albo 9 i stasznie mi tarly i z przodu i z tylu opana byla od wewnatrz zmasakrowana az strachy bylo na nich jezdzic dlatego je sprzedalem teraz mam standardowe alu 15' na wiosne bede sie rozgladam z jakimis fajnymi co nie beda mi obciaraly. jezdze tym autem od pazdziernika i powiem wam ze juz mu brakuje mocy w zakretach przydalo by sie tak 2.0 albo 2.5 pozdrawiam
z mila checia bym sie z wami spotkal bo mam pare pytan i problemow fajnye by bylo spotkac sie z kims kto wi wiecej na temat bawarskiej motoryzacji. jak co to dajcie znac lub powiedzcie gdzie mozna sie dowiedziec o najblizszym spotkaniu pozdrawiam
ps byc moze widziales albo w pod rybnikiem albo w rudzie slaskiej i okolicach
No prędzej Ruda i okolice bo często się kręcę tu i tam. O spotach zawsze info znajdziesz na forum w dziale niżej Najbliższa okazja to Wyrazów, info w dziale MotorSport
Hej Dużo osób tam sie wybiera wieć napewn do kogoś sie podepniesz żeby trafić na miejsce !
A co do auta to śliczny jest ten kebab felgi masz super
Pozdrawiam
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
spoko spoko brewek juz dawno niema teraz mysle an blenda bo tez mi sie nie podoba!! ktos kto to zamatowal byl niezlym magikiem spotkajac go na drodze powinien byc przejechany!!!!
Witam kolege z mojego miasta i dzielnicy fureczka pierwsza klasa Hamannow szkoda,trza bylo kombinowac z blotnikami..i wreszcie widze srodek bo przez szyby niewiele widac,elegancki
a tak wogole to my sie tak mijamy i mijamy moze wkoncu zjedziemy gdzies na parking pogadac.pozdrawiam i zycze milej lektury jaka jest to forum
[quote="fil"]Witam kolege z mojego miasta i dzielnicy
dizlnicy ba powiem wiecej 2 ulice dalej mieszkasz!! a co do tego mijania to masz racje trzeba bedzie kiedys sie zatrzymac i na spokojnie pogadac
ps: ladnie wtedy kolo 5komisariatu poszles bokiem ja mam troszku za slabe autko ale to sie zmieni pozdrawiam
[ Dodano: 2008-01-18, 00:50 ]
a co do tych felg to fajen to one moze byly wizualnie ale u fachofca dowiedzialem sie wiecje na ich temat i powiedzila ze na 1000% przednie byly spawane czyli musial niechcaco zaczaczyc o cos a tylne byly troszke krzywe. ogulnie musial bym je wypolerowac bo juz sie porobily na nich takie cos chodzby folia z nich zchodzila i nie fajne to wygladalo z bliska wiec wolalem je sprzedac. pozdrawiam
eee co ty. IS poleci nie gorzej niz m50b20 ktos kiedys pisal ze nawet lepiej..chociaz slabszy o 10KM to jest lzejszy i chyba ma krotsze przelozenia..a calkiem mozliwe ze masz tam szpere..pozdro
W e30 tak jest że is chodzi lepiej niż 2.0.W e36 nie koniecznie bym sie upierał przy takim stwierdzeniu.Moim zdaniem 1,8 is w e36 to rzaden szał.2.0 w e36 to już inna bajka.pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
noooo jestem tego samego zdania bo jezdilem 2.0 e36 i jest ruznica ale dzisiaj pozbylem sie zbednych rzeczy z mojego auta zobaczymy jutro czy cos pomoglo (katalizator) (srodkowy tlumik) :):) dzwiek jest fajny
Brewki już pogoniłeś , blende zamierzasz więc napisze tylko abyś lusterka zmienil na ori i lampy tylne na te z M3.
Wtedy na prawde by była kozacka.
Pozdrawiam i gratuluje jest na prawdę ładna
W e30 tak jest że is chodzi lepiej niż 2.0.W e36 nie koniecznie bym sie upierał przy takim stwierdzeniu
jezeli chodzi o przyspieszenie i predkosc maksymalna to w 2.0 jest lepiej,ale kiedys z kumplem jezdzilem is w e36coupecie i naprawde cuda tym robil,boki na 2ce itp..cos w tym jest,krotsza skrzynia czy cos..nie na darmo is byl nazywany m3 dla ubogich.pozdro
heheh m3 dla ubogich dobre nie powiem ze nie idzie iską bokiem jezdzic na 2ce ale napewno nie na suchym asfaldzie jak jest troszke mokro to pewnie ze idzie pozdrawiam a co do tego katalizatora i srodkowego tlumika to jakos nie czuje poprawy next bedzie doprowadzenie auta do seryjnej mocy