dawno mnie tu nie było
i mimo wszystko chciałem zaprezentowac moja letnia zabaweczke
motor 2,8
grudzień 97
110 tys. km
4 jaski
abs, asc
pełny elektryczny dach
pełen komp
klimatronic
grzane :cenzura:
ściemniajace lusterko, grzane boczne
wiatrołap
individual
proszę was o ocene
pozdrufki
jeśli chodzi o zmiany to
komplet m-pasztet (bez lusterek bo brzydkie)
listwy w kolor
przeróbka przednich lam nowych DEPO
zenon w drogowe i w HALO
koła przód 9j i 215/40r17 tył 10j 245/35r17 ARTECWHEELS
gleba K.A.W.
zagiete i wypchniete tyne nadkola
czarna nerka w kolor
niezłe granie w bagazniku, dwa wzmaki, dwa wufery itd
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-21, 07:30, w całości zmieniany 3 razy
jak by ktoś sie zastanawiał to tylko powiem ze to cabrio nie jest od RORA czy jak mu tam. bo wiele razy to cabrio było z nim utozsamiane a nie ma z nim nic wspólnego, to tylko takie mało sprostowanie
ladniutka i motorek konkretny...tylko jakos te fele....no ale to kwestia gustu....
Ogolnie
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
tylko jakos te fele....no ale to kwestia gustu....
felgi miały by inne oraz większa gleba, ale autko jest właściwie na sprzedaż więc już w te grubsze rzeczy nie będe inwestował. poza tym felga dużo lepiej wygląda nażywo
ale wiadomo kwestia gustu
no ogolnie kawal dobrej roboty....podoba mi sie bardzo....a co teraz w planach masz jak mozna spytac?
Pozdrawiam
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2008-11-20, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Takiego dobrego kebaba przygotowałeś i teraz chcesz żeby kto inny go zjadł
a no widzisz u mnie już tak jest, nie potrafie sie nacieszyc furą, jak sobie tylko podpicuje to zaraz chce sprzedać bo juz mam w głowie następny wózek i nowe wyzwania.
zawsze się na tym traci ale to taka choroba
Jak dla mnie bardzo ładna,choć nie jestem zwolennikiem czerwonej tapicerki.A co do felg to są git.Dziwie sie troszke że chcesz ją pchnać w obce ręce...
I to jest to milosci do e30 nie moze przycmic jakis tam kebak
to jest fakt
to moje stare e30
http://beemka-klub.pl/for...p=245190#245190
mam do niej niesamowity sentyment lecz teraz w moich rękach zupełnie inaczej by wygladała
po jej sprzedaży zawsze gadałem że do e30 jeszcze wróce i to jest ten moment
w e36 wogóle sie nie odnajduje, cabrio ładne bardzo ładne, robi wrażenie ale to nie jest dla mnie i tyle
I to jest to milosci do e30 nie moze przycmic jakis tam kebak
to jest fakt
to moje stare e30
http://beemka-klub.pl/for...p=245190#245190
mam do niej niesamowity sentyment lecz teraz w moich rękach zupełnie inaczej by wygladała
po jej sprzedaży zawsze gadałem że do e30 jeszcze wróce i to jest ten moment
w e36 wogóle sie nie odnajduje, cabrio ładne bardzo ładne, robi wrażenie ale to nie jest dla mnie i tyle
Taaa znam Twoje projekty czerwona 325 czarne 535... i wiem co to sentyment, ja nawet nie probuje przesiadac sie z e30-dziechy
Dziwie sie troszke że chcesz ją pchnać w obce ręce...
e36 jest nie dla mnie poprostu
He,he. wiem o co chodzi. Lini e30 nie da się porównać z żadnym innym autkiem,a do tego niestety coraz żadziej widać je na ulicy. Ja też swojej e 30 nie sprzedam.Za dużo kasy już człowiek utopił a po drugie jeżdzi mi sie bardzo fajnie i dobrze sie czuje w tym aucie.
ESIU auto piękne , podobało mi sie jeszcze za nim je kupiłeś, ale nie sprzedawaj jej , dokup E30 od święta , a turka tyraj na codzień
Wacha napisał/a:
jestem tego samego zdanie, esiue30 nie sprzedawaj kebaba, kup sobie na weekendowe wypady e30 kurde ten twoj kebabik jest naprawde piekny
ten turek jest i tak autem na niedziele, na codzień fruwam klekotami, niestety budrzet mi nie pozwoli na dodatkowe auto na niedziele, szkoda ale nie mam wyjścia,
a tu nawet aukcja, widac przycisneło mnie hehe
http://allegro.pl/item493..._zobacz_to.html