To doradźcie mi jakies amortyzatory, bo już sam neiwiem co kupować, tylko żeby było za rozsądną cenę i dobrze współpracowały z czerwonymi sprężynami, a może wy macie jakieś do sprzedania w dobrym stanie
Z mojego doświadczenia wiem, że na DELPHI miałem tylko jedną rekalmację i uznaną, natomiast na SACHS prawie wszystkie które sprzedałem i montowało się u nas w firmie, po roku poszły do reklamacji.
DELPHI są to jedne z najlepszych amortyzatorów: robią je na pierwszy montaż do jakiegoś BMW(nie pamiętam jakiego) FERRARI, LAND ROVER, wszystkie to amortyzatory do tych samochodów są produkowane w Polsce.
I jakoś nie wieże że ktoś mówi, że to szajs.
Sprzedają się u nas najlepiej i najdłużej wytrzymują.
Montujemy do wszystkich samochodów, i naprawde dobrze sie sprawują.
A co do Polonezów, to chyba wszystkie mają jeszcze od nowości pozakładane i nie siadają- bo do nich wcale się nie sprzedaje amortyzatorów, np u mojego ojca w Polonezie z 1992r całe zawieszenie jest od nowości i w idealnym stanie.
Myślcie co chcecie, ja wiem na swoim doświadczeniu,że DELPHI są dobre.
DELPHI jedynie ma tragiczne akumulatory DELPHI STANDARD .natomiast FREEDOM to już jest luksik
W polonezie czy dużym Fiacie amory niesiadają ponieważ nie ma tam kolumny mcpersona i amortyzator nie przenosi anie nie jest narazony na zadne przeciązenia poprzeczne, do tego miekie sprezyny i delikatna eksploatacja amorki zreszta tez nie sa najgorsze (trwałe).