BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E36] fotochrom - raz jeszcze + niedzialajacy centralny
Autor Wiadomo
Carlito 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Lut 2008
Skd: Nowy Dwór Maz.
Wysany: 2008-03-02, 12:51   [E36] fotochrom - raz jeszcze + niedzialajacy centralny

Witajcie,

Forum czytam już od jakiegoś czasu ale, ze jest to mój pierwszy post to wypada sie przywitać.

Zakupiłem na Allegro używane lusterko z wkłądem fotochromowym, dołączona kostka do ewentulanego podłączenia.

Okazało się po zdjęciu mojego obecnego lusterka, iż jest już tam taka kosteczka wpięta do lusterka, podlączona do całej kupy przewodów. Sprobowałem metody plug and play ale chyba nie za wiele z tego wyszło - zero rekacji lustreka na wbicie wstecznego, zadnych widonczych reakcji na swiatelka wewnetrzne a do tego przestal mi dzialac centralny zamek.

Wlasnie wyczytalem, ze te ori przewody szly do odbiorniki centralnego.

W zwiazku z powyzszym: czy jest szansa na to, ze ten fotochrom zacznie dzialac razem z dzialjacym centralnym? POmozcie bo troszke nerwa zlapalem.

Pozdrawiam,
Carlito

Rafał 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2008-03-02, 15:12   

siemasz
lusterko jakie miales wczesniel widocznie mialo wbudowany odbiornik zamka centralnego
jesli chcesz je podmienic na wersje ze sciemniaczem nie pozostale nic innego jak wydlubac ze starego lusterka ten odbiornik i przelozyc jak sie uda do nowego lusterka
jesli nie to po prosty gdzies tam sobie go zabudowac

lusterko ze sciemniaczem tak jak ci pisalmem na pw zasilanie po stacyjce i mase znajdziesz w lampce w podsufitce

jesli po odpieciu lusterka z odbiornikiem do zamka i ponownym jego podlaczniu lusterko zapomnialo kodu z pilota poszukaj sobie w instrukcji albo zapytaj googla jak sie to programuje

Carlito 

Wysany: 2008-03-02, 15:40   

A moze w nowym lusterku jest juz ten modul? Jak to sprawdzic? Stare lusterko na szczescie nie zapomnialo kodu :)

Rafał 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2008-03-02, 22:53   

podlaczyc ,sprawdzic :twisted: :D

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-03-03, 07:30   

Carlito wrzuć foto jak wygląda to nowe i stare lusterko.

Carlito 

Wysany: 2008-03-03, 07:47   

Skontaktowalem sie ze sprzedawca i okazuje sie, ze ten fotochrom nie ma odbiornika - lusterko z takowym bedzie za 'mala' doplata. Ale sprzedawca jest OK, wezmie to lusterko i za doplata wysle nowe. Dodatkowo pomoze z kablologia.

Tak czy owak chlopaki - dzieki!!!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: