Mam nadzieję, że pomimo mniejszej niż zwykle liczby przejazdów impreza się podobała. Postaramy się to wynagrodzić w przyszłości np. 4 przejazdami. Niestety pogoda bardzo nam psuła robotę. Wiatr, który w porywach był w stanie zachwiać człowiekiem, "chucherko" w postaci fotokomórki przewracał, stąd te przestoje. Wiatr o takiej sile nas zaskoczył, ale do następnej eliminacji i na taka ewentualność będziemy przygotowani. Korzystając z okazji chcę podziękować sędziom za wytrwałość w obsłudze tej imprezy na dworze w takich warunkach. Naprawdę odwalili kawał ciężkiej roboty.
Podczas Oesu padał deszcz ijeszcze nigdy niejechalem na tak sliskim torze ...
Fotek niestety niemam ale mysle ze w tygodniu jakos pojawia sie zdjecia na stronie AK.
Niestety przytrafiła mi sie awaria, naszczescie poratował mnie częścią Ostry za co mu dziękuję.
Szkoda tylk oze przez ten padajacy deszczi prawdopodobnie zwiazane znim problemy techniczne odwolano 3 przejazd, chociaz dlamnei jazda skonczylasie juz na 2giej probie 2go przejazdu...
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...