Witam wszystkich serdecznie,przedstawiam moja beemke.Rocznik 91,silnik M50B25,mauritsublau metalic.Wyposażenie ,praktycznie zadne szyber,zawieszka Msport susp.,central,el.l lusterkapodgrzewane zamki,spryskiwacze,płyn,ABS.Autko posiadam od ok 6 miesiecy,w polsce jest od roku,sprowadzone z niemiec.Koła zimowe 185/65/15,lato 205/50/17 z oponami Bridgestone Potenza RFT
tak wyglądała w dniu zakupu
tak wyglada teraz
wizyta na hamowni
wynik
186.8KM @ 5965 RPM
230.4 Nm @ 4740 RPM
silnik
wnetrze
Ostatnio zmieniony przez center 2008-04-15, 00:43, w całości zmieniany 2 razy
felge dalbym inna:D ale i tak ladniej prezentuje sie od poprzedniego felunka
ladny krok z kierunkami;] ucieklo ci 5rumakow:D hehe ogolnie ladny sedan z dobrym enginem;]
pozdrO!
ładna seria, ale strasznie goła kolorek jak najbardziej no i po hamowni widać że jak na 91 rok to w silnik w ekstra stanie
myślałeś nad doposażeniem
nad doposazaniem mysle ciagle,narazie dochodzimy do perfekcji z wazniejszymi sprawami,typu:zawieszenie,hamulce,drobne prace blacharsko-lakiernicze
z wyposazenia napewno pojawią sie:inna kiera,ale napewno cos ori,pelne OBC,szyber elektryczny,szyby elektryczne,jasna skora jesli trafi sie cos sensownego w sensownych pieniadzach
Felg napewno nie zmienie,strasznie mi sie podoba beemka na obecnych,a sa to felgi nie byle jakie ,bo oryginalny BBS z serii E87,
[ Dodano: 2008-05-18, 10:35 ]
jednak zmieniłem felgi,od zawsze chcialem wsadzic osiemnastki do E36,udało sie.
kółka pochodza z E46,Styling 32
Radial-Styling dokładne parametry felg i opon.przód 225/40/18 ET 47,tył 255/35/18 ET 50,opony Bridgestone Potenza RFTnic nie obciera! o dziwo jezdzi sie nieco lepiej niz na poprzednim zestawie (205/50/17)