co do auta to halogena ukradli w myslowicach a lampe wymienilem bo byla peknieta i jak kupywalem na gieldzie w gliwicach to nie wiedzialem jakie mam ale koles mi powiedzial ze ta bez usmiechu bedzie pasowac
4 x El.szyby
El. Lusterka i grzane
Klimatyzacja
Dmuchane siedzenie kierowcy
Webasto
fotki zapodam kiedy indziej bo nie mam...
Auto kupilem w Maju od swojego Dziadka. Dziadek pisadal ten samochod od 93 roku
samochod nie nosi zadnych sladow korozji auto jak i na zewnatrz i wewnatrz wyglada rewelacyjnie
jedyna wada na dzien dzisiejszy to rozpadl sie tlumik i padl modol komfotu czy cos takiego...
co do felg kupilem je za 500 zł bo narazie mnie nie stac na nowe
ale w przyszlym roku kupie jakies 18
ogolnie samochod jest na weekend bo na codzien jezdze Celica...
Ostatnio chcialem zamienic Bavarke na Honde Prelude , narazie mi przeszlo bo nie znalazlem godnej uwagi.
a Po wczorajszej jezdzie Bavarka to rozmyslilem sie ostatecznie BMW zostaje bo sie chyba zakochalem
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2009-10-12, 23:34
Widziałem auto jakiś czas temu na warsztacie u Foki - wygląda całkiem fajnie w tym kolorze a i koła nie są najgorsze...
jak szukasz części skontaktuj się z Krzyskiem z Jaworzna (Byczyna) - On ma sporo części do 7-er, tu masz namiary:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=8910015
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Jeśli nie liczyć lekkiego oparcia się zderzakiem w garażu (cofnął się jakieś 2cm) to moja e30 '87 (od 4'ech lat w kraju cały sezon jeżdżona) jest 100% bezwypadek ...... komora nie lakierowana nie naciągana oryginalne naklejki na kielichach itd
7-mka fajna jak się dorobię to taka będzie u mnie robiła jako dupowóz (taka furka co ma wyglądać a nie jechać) z jakimś nowym dieslem, żeby jakiś efekt "wow" jednak był .... w delikatnym kremowym perłowym kolorze itd itp
_________________ e-30/ e36 - swapy silników, zawieszeń (na podzespołach e30 jak i e36 tył i przód) - sztywniejsze stabilizatory, układy dolotowe i wydechowe, modyfikacje mechaniczne silników: 793 993 316 gg. 570 72 87 - ceny ustalane indywidualnie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach