Witam. Poniewaz 750 juz sprzedana (niestety) zaprezentuje swoja druga beemke. Rocznik 89' 525 12V. Auto bardzo ladnie utrzymane, mam go juz ponad 2 lata. Uprzedze chyba kilka pytan. Otorz gleba bedzie , szukam sprezyn, Brakuje listwy na tylnich drzwiach,ale dzisiaj do mnie przyjechala z Monachium wiec niedlugo bedzie.
Samochod posiada standardowy wypas BMW (wspomaganie, ABS, central, itd. itp) oraz podgrzewane i pompowane fotele (przednie), kierownica MtechnicI Jak juz bedzie wszystko zrobione to zapodam nowe fotki.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez center 2007-07-30, 18:44, w całości zmieniany 9 razy
Wysłany: 2006-04-20, 20:13
dankam spoko spoko do 7 jeszcze wroce ... Ale szara?? Moze na zdjeciach nie widac, ale kolorek jest "zlotawy". Niestety nie wiem jaka jest oryginalna nazwa poniewaz etykietki nie ma
Wysłany: 2006-04-23, 22:32
oxstyle napisał/a:
Gniewek89 napisał/a:
Ile pali bo wiem ze 520 12v to ponoc smok w gazie
A gdzie masz 520 ?
Furak ladny , podoba mi sie lecz pierwsze co przerobil bym na szeroka nerke :d
Myslalem nad szeroka nerka, ale jednak zostanie waska, jakis klimacik ma. W planie jest zglebowanie auta, jednak na allegro cos slabo w temacie sprezyn. Sie chyba do znajomego warsztatu przejade.
Wysłany: 2006-04-25, 18:29
Lord Lukasz napisał/a:
No widze że to zlotowy placyk
Dokladnie tak
///M-Pawell [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-25, 21:58
Bardzo ładna piąteczka, brakuje mi tylko fotek wnętrza...
Kolorek to chyba "bronzin-beige metallic", właśnie taki jest położony na 524td mojego ojca... może kiedyś zrobię fotki i dam autko do oceny, bo wg mnie jest to piękna seria, która może już we wrześniu przejdzie w moje ręce 8)
pozdro.