Ładna, ale może jakiś opis ? co ma na wyposarzeniu ?
Co ma na wyposażeniu? Sporo chyba...
Od początku:
napęd 4x4 przede wszystkim,
hamulec zjazdowy,
tempomat,
ksenony + spryskiwacze,
halogeny,
zderzak M-pakiet,
skórzane, sportowe fotele z elektrycznym ustawianiem, pamięcią i podgrzewaniem,
podłokietniki - przód, tył + worek na narty
sportowa, trójramienna kierownica multimedialna,
skórzane wykończenia wnętrza,
karbonowe wstawki,
chromowane obwódki okien i zegarów,
wszystkie szyby elektryczne,
podgrzewane i sterowane elektrycznie lusterka,
podgrzewane sprywskiwacze szyb i świateł,
klimatronik,
samościemniające lusterko wsteczne,
telefon z zestawem głosnomówiacym,
szeberdach szklany,
radio CD BMW Business + system hifi,
firmowo - brak oznaczeń modelu na tylnej klapie,
firmowo - przyciemniane tylne szyby,
komputer pokładowy...
..to chyba wszystko...
Fotki wnetrza dołączę niedługo...
Ostatnio zmieniony przez arteck 2008-08-12, 10:52, w caoci zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
mi się z czarnymi nie podoba a jazda wciąż z hakiem jeśli nie jest potrzebny - dla ochrony jak ktoś wyżej powiedzial - to egoizm, bo przy byle małej stłuczce uszkodzenia auta, które na ciebie najedzie lekko nawet są ogromne Poza tym nie znoszę haków w autach
a tak to ok choć bez wielkich emocji - jak to E46
dobry napęd - ile nalatane i jakie pochodzenie auta?
a jazda wciąż z hakiem jeśli nie jest potrzebny - dla ochrony jak ktoś wyżej powiedzial - to egoizm, bo przy byle małej stłuczce uszkodzenia auta, które na ciebie najedzie lekko nawet są ogromne Poza tym nie znoszę haków w autach
Ale teraz co i raz coś przewożę przyczpką..odkręcać i przykręcac czasem co 2 dzień nie usmiecha mi się
a jazda wciąż z hakiem jeśli nie jest potrzebny - dla ochrony jak ktoś wyżej powiedzial - to egoizm, bo przy byle małej stłuczce uszkodzenia auta, które na ciebie najedzie lekko nawet są ogromne Poza tym nie znoszę haków w autach
Ale teraz co i raz coś przewożę przyczpką..odkręcać i przykręcac czasem co 2 dzień nie usmiecha mi się
spoko, rozumiem, jeśli tak to jak najbardziej na miejscu
spoko, rozumiem, jeśli tak to jak najbardziej na miejscu
Obiecuję - skończę te przeprowadzki - odpinam hak!
Witam. Napisz cos więcej na temat podkręcenia mocy. Gdzie robiłeś, jakie koszty, czy wzrosło spalanie, czy nie kopci teraz - no i ogólnie czy jesteś zadowolony. Pytam ponieważ też myślę o podkręceniu swojej, ale mam trochę obaw. Dziekuje i pozdrawiam