Co wy na to? wyglądają nieźle, nie wiem jak ze stanem ( jakieś luzy na oparcu, regulacja itp) . . . .
Miałyby być w czarnym autku, do tego planuje czarna wykładzinę itd . . . . tylkooo . . .czy będa pasowały, czy lepiej w "klasyczny" kolorze sportsitze?
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Najważniejsze - sprawdź jakiej jakości jest ten materiał, żeby sie nie okazało, że to tandetny materiał.
Mi się nie podoba faktura - świecenie się tego weluru, poza tym w Fotelu z przodu bok jest zrobiony głębionĄ fakturą, a środek w welurze, POWINNO BYĆ ODWROTNIE...
Oto co gość mi odpisał:
"1. wszystkie regulacje działają bezproblemowo
2. luz oparcia u kierowcy jest, zagłówek przy szarpaniu odchyla sie o
jakieś 0,5cm(naprawdę w niczym to nie przeszkadza) u pasażera nie ma żadnego
3. siedzisko nie jest wysiedziane, a fotele recaro nie posiadają takich
sprężyn jak zwykle fotele są tylko podtrzymujące poduszkę.
4. welur jest nowy.
5. zagłówki tylnych foteli były dokładane samodzielnie co jest pokazane
na foto. "
Sportsitze - oczywiście. Niestety nie mam jak sprawdzić co to za materiał, i to troche kapa, bo może być jakiś byle jaki , wycierający sie itp . . . samemu najlepiej bym to zrobił, ale za cholere nie umiem trafić na sportsitze kierowcy ( bądź komplet) z niewyruchanym siedziskiem, bez luzów na oparciu, działającymi regulacjami . . . nawet do obszycia jest wielki problem . . .
Co do ceny - odpowiednia?
ps. Jeśli ktoś ma fotel, bądź komplet, z niewyruchanym siedziskiem, bez luzów na oparciu, działającymi regulacjami to bardzo proszę o kontakt.
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Cena troche wysoka, osobiście kupiłem Sport Sitze ,z podgrzewaniem i malą dziurką na górze oparcia za mniej niż 400. Materiał orginalny bez przetarć.
Decyzja należy do Ciebie