z powodu mojego lenistwa i braku czasu dopiero teraz zakladam temat chociaz auto kupilem pod koniec maja tego roku
silnik 2.5 na vanosie, rocznik 93, czarna skora, elektryczne fotele, pol elektryczny dach, pelny komputer, poduszka pasazera, windshot, reflektory z ringami + ksenon, zolte halogeny, pelny m-pakiet, audio: wsadzilem radyjko Alpine 9882Ri do tego sub JBL + wzmak Carpower, seryjne 10 glosnikow juz zaczalem wymieniac - na razie na przodzie sa Hertze a reszta seria. Felgi AC Schnitzer przod 17 x 8,5 (chyba, musze sprawdzic), tyl 17 x 10 cali, polerowane ranty + zlocone srubki, opony przod 205/40, tyl byly 245/35, teraz sa 235/40, wydech z nierdzewki dedykowany do 2.5, parktronic, pelna elektryka, podgrzewane siedzenia, zamki i spryskiwacze, spryskiwacze reflektorow, szpera 25%, zawieszenie gwintowane FK, tempomat, rozporka kielichow itp. ble ble ble
Wiem - poszerzenia do poprawy Jednak teraz poki jest cieplo robie tym autem czesto po 200km dziennie zeby sobie pojezdzic i nie mam czasu zeby stalo u blacharza, moze na wiosne
ps. ma ktos moze do sprzedania klakson do takiej kierownicy? (victor). szukam tez sprezyny na tyl do gwintu fk, ew. tylny gwint bo jedna mi pekla (temat w dziale ogloszenia)
Wrzucam fotki starsze pomieszane z nowymi:
z Corrado w tle
Ostatnio zmieniony przez center 2008-09-11, 18:59, w całości zmieniany 4 razy
Maly gadżet juz zamowiony - korek wlewu oleju jutro zakladam zimowki i autko postoi w garazu a sznycle ida do polerki zeby sie swiecily jak psu jajka na przyszly sezon
Ostatnio zmieniony przez Przemek325 2008-12-23, 00:53, w całości zmieniany 1 raz