Data produkcji - maj 1989
wersja nadwozia : sedan
kolor : diamand schwartmetalic
Moja milosc do BMW zaczela sie dosyc dawno bo az ponad 10 lat temu (przypomne ze mam 18 lat i 3 miesiace ). Pierwszym modelem jakim kolwiek jechalem bylo E36 compact 318 ti, pierwszym jakie sam prowadzilem - E32 735iA, a pierwsze jakie posiadam to wlasnie to - E30 320i.
Pare slow o aucie.
Silnik - M20B20 bez zadnych modyfikacji, sound wydobywajacy sie spod maski jest powalajacy (na niskich troche nieraz kuleje ale to wina kabli ktore sa w oplakanym stanie ) Tlumik wedlug niektorych jest nie seryjny - ma swietny lekko basowy pomrok ktory wrecz umila jazde samochodem ! jak dla mnie jest BOMBA !
W srodku auta skromnie - ani kubelkow, ani elektryki, jedynym dodatkowym wyposazeniem jest na check na gorze i szyberdach i kierownica m-tech (ni ma nawet wspomy ktora chetnie kupie w rozsadnych pieniadzach ). W planach jest zakup ori kubelkow recaro. Jak niektorzy wiedza lubie bawic sie w audio - narazie pociagnieta jest instalacja i na tym narazie koniec - fundusze
Co do stylingu zewnetrznego to jest raczej seria - pod przednim zderzakiem podkladka od iS a na tylnej klapie lotka M-tech 1, felga 15 cali z opona TOYO 205/55/15 - wedlug mnie wszystko ladnie sie komponuje i nic wiecej dokladal nie bede - no najwyzej sie ja obnizy (mysle tez nad przyciemnieniem szybek ale tak nie na smole tylko super lekko - zeby nie zrobic karawanu )zawias jest raczej seria (chociaz gosc od ktorego kupowalem twierdzil ze to m-tech) w polaczeniu z opona szerokosci 205 fajnie trzyma na drodze.
Nic dodac nic ujac - tankowac i jechac
jak cos mi jeszcze do leba wpadnie to napisze !
(musze umyc teraz auto i porobie jakies ladniejsze foty w plenerze bo te robilem na szybko przed i podczas poprawin w niedziele yhhh wyszla troche jak koza wysoko )
Ja takze gratuluje zakupu! I tak jak wyżej... pokrowce won i ja na początek zmienił bym lampy (przod i tył) na black 8)
...naprawde fajna z niej swinka i jakby sie za nią zabral to już w ogóle... 8)
Ze dwa zagony kartofli powinna zaorać, więcej nie wiem czy da radę bo wygląda, ze się z TIRem całowała
zadbaj o taborety bo na polach trzęsie 8)
zawieszenie jest od UAZ-a?
kondomy są do czegoś innego - fakt - zapytaj starszych kolegów do czego
_________________ Weteran
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-28, 21:06
bardzo ładna seria - ja w tam z zewnątrz nic bym nie zmieniał, ewentualnie możes przymierzyć się do ciemnych lamp...ale nerka w chromie musi zostać
zawieszenie nie jest aż tak tragiczne i też bym raczej za bardzo go nie ruszał - zwłaszcza, że drogi mamy jakie mamy, a zawias wygląda na lekko obniżony (na niektóych zdjęciach, a nia niektórych - nie )
a w środku, to już inwencja tórcza własna - byle byś nie przesadził
fajnie wyglądają chromowane (lub alu) ramki na zegarach i jak cinek napisał - w przyszłości elektryka szyb/dachu, może obc
Ze dwa zagony kartofli powinna zaorać, więcej nie wiem czy da radę bo wygląda, ze się z TIRem całowała
zadbaj o taborety bo na polach trzęsie
zawieszenie jest od UAZ-a?
kondomy są do czegoś innego - fakt - zapytaj starszych kolegów do czego