nie wiem czy to dobry dział ale sądzę że tak hehe
interesuje mnie taka kwestia czy fotele z compakta e36 podejdą do e30
szukam jakiś dobrych foteli ale z cenami do e30 to powariowali wszyscy a do e36 są tanie jak widze
pozdrawiam
Mialem takie fotele z tym ze boczki alcantara z compakta Napewno nie pasuja ale u mnie ktos wczesniej przerobil i jest to jak najbardziej mozliwe. A siedzenia byly bardzo wygodne
Pozdrawiam
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Wysłany: 2008-04-19, 20:28
Podobno przód tak, a tył sam mierzyłem i bodajże na siłę powinna wejść (w compakcie na szerokość było może 4cm więcej ) Jak już to szukaj sportsitzów za 900zł komplet. Ale w e30 i tak są wygodniejsze fotele wszystkie/
Wysłany: 2008-04-22, 13:55
Ja właśnie dałem do obszycia sportsitze ( termin - 3 tyg:/ ).
Obszywać je jak w org, tzn środek szary, a same boki boczków ( tam gdzie jest ta niby skóra) na czarno, czy może całe boczki na czarno? Albo całe fotele w czerni. . . . ?
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
w e30 być może i są wygodniejsze tylko że cena to mnie zabija po prostu.
przerobić to się wszystko praktycznie da tylko czy faktycznie jest sens. bo mi chodzi na wygodzie przede wszystkim, a tak na marginesie te z compakta wydają mi się solidniejsze niż od e30
Wysłany: 2008-06-17, 21:58
Facet - trafiłeś jakbyś mnie podglądał dzisiaj w garażu:D
Dopiero w poniedziałek kurna je odebrałem, dzisiaj przed godziną zamontowałem, i myślałem że będa lepiej wyglądać . . ..
Oczywiście patałach zapomniał o obszyciu zagłówków, no i jest jeszcze jeden feler który mam nadzieje poprawi. Jutro postaram się zrobić foto, bo dzisiaj już za ciemno było.
W każdym razie, same fotele to mało, kanapa by sie przydała tez . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719