Z tego co się orientuję, sporo użytkowników (zwłaszcza e30) ma problemy z pompami paliwa i kupuje nowe, wybierając "chińszczyznę". A na allegro znalazłem coś takiego:
http://moto.allegro.pl/it...80_453_019.html
Korzystał już ktoś? Może się ktoś wypowiedzieć? Bo właśnie chyba muszę skorzystać z tego typu usługi (ew. skusić się na chinola, tudzież inną tandetę).
w sumie to chyba sie skusze tylko trzeba by spytac goscia czy aby na pewno kazda pompe zregeneruja itd.mam pompe z poprzedniego auta i ona chodzila bez problemu tylko ze juz halasowalo ; obecna tez juz zaczyna buczec,brzeczec ... wiec warto miec juz cos na wszelki wypadek zeby pózniej nie tracic czasu
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
w sumie niezła propozycja, jak ktoś wie jak to wszystko jest do naprawiwnia sam mam ze dwie uszkodzone (zatarte) pompy wiec za 140pln i dwa lata gwarancji to według mnie dobra propozycja. To tyle co cena chinszczyzny czy innego gówna bez jakiejkolwiek lub z 7 dniową gwarancją rozruchową.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.