Wysłany: 2012-02-07, 13:57 E46 M-PAKIET różnica w zderzakach
Siema, mam pytanie do znawców tematu. Trochę szukałem ale jednoznacznie się nie dowiedziałem jak to jest z tym pakietem do e46. Czytałem wywody o dwóch rodzajach m-pakietu do e46 ale każdy pisze coś innego .
Jak to jest naprawdę?
Wysłany: 2012-02-07, 16:31
Skwiro E30, Tak ci sie wydaje.. tutaj masz zdjęcie zderzaka m pakiet z compacta http://xarchiwum.pl/zderz...1717468112.html
Tak jak napisał Cypisek, zdjecie pierwsze to zderzak M pakiet I stosowany raczej w autach przed liftem, zdjęcie drugie to zderzak M pakiet II już po lifcie. Tak. w różnych nadwoziach były inne, tzn zderzaki były takie same dla wersji coupe/cabrio i dla wersji sedan/touring. Nie spasujesz zderzaka z coupe do sedana i na odwrót
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2012-02-07, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
rozne zderzaki mpakietu wystepowaly jedynie w sedanie
touring, coupe cabrio tylko typ 2 (oczywiscie sa tylko takie same pozornie )
nie ma granicy czasu kiedy zaprzestano montazu mpaku1 ,osobiscie widzialem sedana z 2001 roku w oryginalnym (z vinu ) mpaku1 jak rowniez tak samo oryginalnym mpaku 2 w sedanie z 2000 roku za to rzeczywiscie nie spotkalem sie z mp1 na aucie po lifcie zewnetrznym przodu karoserii
pozdr wrona
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...
Ostatnio zmieniony przez wrona 2012-02-08, 08:58, w całości zmieniany 1 raz