Wysany: 2006-10-01, 17:43 [E36] Adrian_320 ->> 320i sedan
Witam wszystkich
Chcialem zaprezętować moj nabytek który posiadam od konca sierpnia 2005. na poczatku wygladal jak wszstkie ktore zeszly z lini:P ale ja to zmieniłem
Posiadam w niej klime (dwustrefowa) 4el. szyby a reszta to juz seryjne sprawy:)
Tak wyglądała zaraz jak ja kupiłem:
Piekna moze nie jest ale do tego daze:P moze mi sie kiedys uda:)
Czekam na nowe komentarze i opinie na temat mojej bawarki 8)
Jak dla mnie może być,tylko nie rozumiem czemu piszesz,że stara maszyna? 15 letnie bmw,to nie jest jeszcze stare.Ja mam E-30 z 88 roku,a fruwa jak trzeba:)
fajna..wszystko to co chlopaki mowia a najbardziej ci polecam glebe 60/40 (mam i jest super)bo dziwinie wyglada wysoki zderzak mtech z dokladka...a o co chodzi z ta koncowka czy nakladka na wydech?
Na poczatek totalna gleba to nie samochod terenowy Oczywiscie klinem.Cholera ktos te sprezyny wyciagna.O ile ja pamietam to te bmki nigdy az tak wysoko nie staly.Rozumiem ze nasze drogi sa krzywe ale juz bez przesady.Sciagaj to expresowo.
Pozniej zmiana felg na ladna 17 z rantem.Tyl szerszy ,przod troche cieniej.Tylni spojler do kubelka na smieci.To na poczatek.Jak to bedzie dostaniesz wiecej wskazowek i wtedy bedziesz mial dobre(BA JEDNO Z LEPSZYCH) e 36.Pozdrawiam.
"TO JEST GERMAN STYLE NIE CYWIL ZZA WSCHODU" BY Menel.
hej,
tego, ze wole e30 od e36 nie ukrywalem nigdy...
co nie zmienia faktu, ze Twoja jest ladna... mimo faktu, ze gdybym bral kiedykolwiek
e36 to tylko coupe...
dolaczam sie do opini przedmowcow:
- gleba 60/40 lub min. 40/40,
- ladne felgi z rantem... nie musisz popadac w przesade i zakladac 17/11 na tyl i 17/9 na przod ale rant musi byc...
- hak do zdjecia,
- wydaje mi sie, ze koncowka tlumika troche za bardzo wystaje,
- a co do spoilera na klapie to nie wiem... moze jak bedzie gleba i felgi to nie bedzie zle...
milej jazdy...
P.S. nie wiedzialem, ze moja opinia jest tak oczekiwana...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Co do gleby to jak najbardziej "za", fela moze zostac, chyba ze dysponujesz srodkami na rantowki, ale nie kupuj Borbetow (z calym szacunkiem dla posiadaczy Borbetow rantowych), gdyz spora ilosc osob takowe posiada. Pomysl nad RH, albo Torra (to kosztuje...) Hak out? Czemu nie, chyba ze chcesz mic samochod uniwersalny. Osobiscie bym wyrzucil, przyjda lata na hak, gdy bedziesz mial dzieci w szkole Kolorek swietny, taki... inny. Ogolnie, jesli chcesz samochodu do streetracingu zastosuj sie do tego co mowili przedmowcy, a jesli do normalnej wycieczkowej jazdy to zostaw bez zmian. Pozdrawiam.
Przedewszystkim na ziemie z nią bo aż jej nie pasuje. poza tym wszystko ok. prócz haka o ale zależy do czego bmka służy jeżeli jest to typowo użytkowe autko,to wtedy zrozumiałe jezeli ma służyć do lansu?wywalić! po za ty ok a i widzę w tym temacie większośc odpowiedzi włascicieli e36 ośmieliłem się zabrać głos bo sam miałem taką z 94r czarna, na identycznych kołach tylko na glebie. niektórych raża dokładki z laminatu /żywicy ale jak kogoś nie stać na oryginał????? M-TECHNIK,to co nie może być taka????
hm...fajne autko ale powtorze to co mowili przedmowcy: wywal hak, spojler no i te lusterka tez mi nie leza, glebuj szybko i jak przyciemnienie szyb to wszystkie a nie tylko tylnie...
To skrzydło bym wyp... od razu, znajdzesz pewnie jakiegoś leszcza chetnego i jeszcze zarobisz. Hak też nie pasuje a poza tym fajny kolorek jak sie przyciemni wszystkie szybki super wyglada w/g mnie lepiej niz przy czarnym lakierze.
ps. No i troche bym ja obniżył bo jak off-road wyglada
Pozatym to gites malines (a nawet i z tym wszystkim nie jest źle) sam bym mogł taką mieć
OOOO kurde zapomnialem ze tu wrzucilem swoje fotki a nie przychodzily mi powiadomienia o tym ze piszecie
tak wiec teraz sie napisze troche
to zaczynam: od przodu zaczne hehe zderzak byl normalnie z ABS ale podruba (ten co na fotkach) ale po wypadzie do rowu mam juz orginala ale bez dokladni... ale orginal dalej to doszed xenon orginalny nie podruby jakies. gleba jest ale nie duza bo 2,5cm ale bedzie 4 bo juz mi sie znudzilo 8) aluski 17" motorsporty na zewnatrz juz wiekszych zmian nie bylo...
co do spojlera to mi sie podoba to zostaje hak to na siebie zarabia to tez musi byc (szkoda ze nie orginalny no ale) szyby przednie musze bardziej przyciemnic niestety juz nielegalnie bo teraz mam przyciemnione na 30%...
fotki dozuce w najblizszym czasie bo juz ladnie wszystko w kupie mam zlozone na sezon letni
[ Dodano: 2007-03-27, 22:30 ]
troche brudna ale akurat na szybko takie znalazlem
Furka ogolnie ok tylko musisz wrzucic wieksza glebe, lepiej niz na poczatku(wtedy to byla jak X3-terenowka ) ale rzuc ja jeszcze ciut nizej na glebe to bedzie idealnie Felunek motosport mi sie podoba. Pozdro
W porównaniu z początkami to już jest trochę lepiej. Jak dla mnie z ciemnymi szybami można by odpuścić.... Co do ziemi i kół to już chyba sobie poczytałeś Myślę podobnie, coś z tym trzeba jeszcze zrobić...