Ja też już sobie wolną sobotę w pracy zarezerwowałem
Sprzęgło z 3.0d już wszczepiłem teraz czas na jakiś bardziej skuteczny ręczny bo, dźwięki dochodzące z okolic mocowania dyfra przy nawrotach z wbijanej jedynki są takiej jakby szpilki miały ochotę oddzielić się od reszty nadwozia
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez brus_ik 2008-04-18, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Gdzie by to nie było to na stronie AK można się już zapisywać Ciekawe czy tym razem też będzie tyle samochodów w naszej klasie bo termin chyba pokrywa się z majówką BMW w Łodzi o ile dobrze kojarzę...
wysłałem zgłoszenie i pewnie sie pojawię zabiorę ze sobą na prawym fotelu BORa
mam nadzieję ze będzie dobra pogoda bo w deszczu jazda tym autem nie ma najmniejszego sensu
małe pytanko jak wygląda sprawa opon czy są wymagane zwykłe czy mogą być sliki ?
Ja też bedę.
A czy ktoś coś wie na temat nowej nawierzchni na cześci toru!?
Wyczytałem to na AK.
"...Gospodarze – Automobilklub Kielecki spisali się na medal – nowa nawierzchnia części toru, nowe krawężniki, dawały poczucie bezpieczeństwa w pomykających pojazdach KIA."
[ Dodano: 2008-05-08, 23:51 ]
Tak na kartingu jest nowy asfalt, podobno mega przyczepny, Buni już jeździł
Wychodzi na to, że Buni więcej czasu spędza na torach niż w domu Pewnie w zeszłą sobotę na imprezie bmw-klubu "testował" nowy asfalt na kartingu
A w Twoim wypadku to jakaś zbieżność imion, nazwisk i samochodów, że jesteś na liście startowej dwa razy ? Czy chcesz sobie po prostu więcej pojeździć i poprosiłeś o dwa numerki z początku i końca klasy ?
A w Twoim wypadku to jakaś zbieżność imion, nazwisk i samochodów, że jesteś na liście startowej dwa razy ? Czy chcesz sobie po prostu więcej pojeździć i poprosiłeś o dwa numerki z początku i końca klasy ?
hehe nie nie nie wiem o co chodzi, też mnie to zdziwiło, zgłoszenie wysłałem tylko raz, jakiś MATRIX się wkradł pewnie
Generalnie to do dziś od wtorku siedzę w domu na zwolnieniu lekarskim bo mam zapalenie gardła, czuje się lepiej i jakoś nie mogę sobie odpuścić SuperOesu hehe
Do zobaczenia jutro na torze
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
pogoda dopisala.
impreza jak zawsze mega udana. wszystko sprawnie, bez zbednych przerw.
gratulacje dla Ostrego w BMW E36 ( S50 ) za 4 miejsce w generalce. zabraklo tylko 1,3 sek do pudla . mi sie udalo ukonczyc na 8 miejscu z czego jestem bardzo zadowolony.
pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow.
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Ostatnio zmieniony przez buni 2008-05-11, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Nowy asfalt na kartingu przerósł moje oczekiwania, nie sądziłem że w Kielcach poczuję kiedykolwiek takie przeciążenia
Gratki dla Ostrego za "najgorsze" miejsce w generalce
Mnie w generalce poszło nieco gorzej bo byłem chyba 17ty, natomiast w klasie RWD zajałem "najgorsze" bo 4te miejsce hehe.
Generalnie jestem bardzo zadowolony, bo jeździło się naprawdę przyjemnie i jedyne czego można sobie rzyczyć to żeby cały tor Kielce miał taką nawierzchnię