BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[e36] klimatyzacja
Autor Wiadomo
zaba84 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 13 Cze 2008
Skd: Wroclaw
Wysany: 2008-06-13, 19:02   [e36] klimatyzacja

Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i mam problem. Na innych forach niestety nikt mi nie pomogl.

Sprawa wyglada nastepujaco.
Mam bmw z 91 roku 1.8, kupilem sobie kapletna klimatyzacje z takiej samej bmw tylko ze z 95 roku. Instalacje elektryczna do wszystkiego mialem juz w aucie i tylko zakladalem i wpinalem w kostki i klima dziala ale nie do konca. Dziala tylko jak podepne mase pod jeden z przewodow od czujnika cisnienia(tego na osuszaczu) ale nie moge jej wlaczyc z panela, na panelu wszystko dziala tylko poprostu nie moge jej wlaczyc, jak odepne aku i podepne to przycisk od klimy i obiegu zamknietego zapala sie ale po paru sek gasnie wiec one sa oki. Klima jest nabita.
Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Macie jakies pomysly??
A zapomnialem ze jest to klima manualna 2 strefowa.
I zauwazylem taka jedna mala rzecz ze do kostki od dmuchawy ktora laczy sie z kostka w instalacji samochodu sa 2 kabelki ktorych nie ma w kostce w instalacji w samochodzie, czyli ogolnie te kabelki w bialej kostce od dmuchawy nie sa podpiete po wtykniecu w kostke w instalcji samochodowej.=> foto

Co o tym wszystkim myslicie, macie jakies pomysly?? Ewentualnie jakies fotki lub opis po polsku co te kabelki oznaczaja i jak je podpiac, ablo moze lukniecie u siebie w aucie gdzie one ida??

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: