witam wszystkich na forum jestem tutaj nowy i chciałem wam zaprezentowac moje cabrio 88r.autko tak przyjechalo z niemiec i jest po jednym włacicielu a dokładnie włascicielce stan jak na te lata to mozna powiedziec ze bardzo dobry
Dla mnie bomba Może jak już masz na przodzie M- Technik I to skompletuj całość ? Może jakiś ładniejszy felunek ? np. Borbet A 16/9J z płaskim deklem ? Może jakiś starteci na tyły ? I pasowało by wrzucić kiere M-Technik II Baza do modów miodna Ale jak zostanie tak jak jest też będzie dobrze
Ostatnio zmieniony przez davidx_net 2009-05-05, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
ciesze sie ze autko sie podoba narazie chce wymienic szybe w dachu gdyż oszpeca mi całe auto (zólta i popekana) a mam z tym nie maly problem nastepnym krokiem bedzie dobra felga, ale poki co to nawet w orginale bardzo cieszy mnie to auto ma dzusze
naprawde nic sie nie stanie jezeli nic przy niej nie zrobisz, ladna felga napewno sie przyda i obowiazkowo zmienilbym kierownice a tak auto bardzo ladnie wyglada,
p.s. e30 maja dusze dlatego nie jeden co sprzedal wrocil do niej
kolejna piękna z gliwic w serii wyglada niesamowicie, widać ze zadbany egzemplarz. moim zdaniem do tych foteli pasowałyby tu czarne ori boczki, kierownica do wymiany no i "jakies" felgi