oj dzialo sie dzialo osobiscie kibicowalem BARTKOWI CHRZANOWSKIEMU w e30 ,ktory wygral poprzednia eliminacje w BYDZI,lecz pech dosiegnal go w przejazdach finalowych i pomimo pozyczki auta od kolegi SKOMOROCHY niestety niedal rady,super wymiata kolo o ksywie SIWY w pomaranczowym e30 z silnikiem s14 EVO naprawde daje rade,no i z e36 kolega GRELKA naprawde pelen respect. Obserwuje drifting od poczatku powstania tego sportu w Polsce i niestety zaczynaja krolowac auta z japoni,co osobiscie mnie denerwuje,(wsrod nich niestety jest kolo z mojej miesciny ktory jezdzi e36 niby GTR stylizowanym na te badziewia)jak tak dalej pojdzie to TOP 16 to beda same nisanny.niesposob tez napisac o niezrozumialym dla mnie sposobie ponktacji sedziowskiej (czuje ze tam sa jakies uklady)ale to temat na innego posta.Ogolnie impreza SUPER ! PS. sorry zapomnialem o SOSENIE naprawde piekna jazda ale moje osobiste zdanie lepiej jezdziles w e30 !
Ostatnio zmieniony przez puz 2008-07-15, 10:35, w całości zmieniany 3 razy